Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi pjevač, za kojim luduju djevojke diljem svijeta, upao je na maturalnu zabavu u Los Angelesu i – izazvao opći delirij.


Kanadska pjevačka superzvijezda, mlađahni Justin Bieber, odlučio je neočekivano upasti na maturalnu zabavu srednje škole Chatsworth u Los Angelesu. U nizu videa objavljenih od strane euforičnih maturanata, može se vidjeti kako 21-godišnji pjevač partija s njima i dobro se zabavlja.

Pjevač očajan: 'Iskoristila je Justina kako bi me povrijedila'

Vezani članci Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Pjevačica se pohvalila isklesanim tijelom novog dečka, a odoliti mu ne može ni slavni pjevač Selena Gomez (Foto: Profimedia) Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio

Reakcija koju je izazvao bila je, očekivano, kaotična kada su na njega nasrnule oduševljene maturantice. Pjevača su u jednom trenutku djevojke čak srušile na pod.

Sigurno je kako ovi maturanti nikada neće zaboraviti svoju maturalnu zabavu, a najzanimljiviji trenutak večeri mahom su zabilježili na društvenim mrežama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook