Kakva raskoš

Mladi Srbi hvale se bogatstvom na društvenim mrežama

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Postići slavu na Instagramu možete jedino ako živite poput slavnih zvijezda, a i luksuzu uživaju i neki mladi i bogati iz naše regije.

Baš kao i zvijezde reality showa 'Rich Kids of Instagram', i ovi mladi ljudi uživaju u raskošnom životu. Srpski mediji pobrojali su svoje Insta zvijezde – mlade ljude koji imaju veliki broj pratitelja na Instagramu (ali i na drugim društvenim mrežama) zahvaljujući svojem životnom stilu, pišu srpski mediji.

Pogledaj i ovo Mlada žena (Foto: Getty) Roman Friederike Gosweiner Hannah je dio novije generacije koja živi među nama: Nevidljivo i u otužnoj slobodi

Kako izgleda život u kojem nema limita? Bogati klinci pokazali na svojim Instagramima

Egzotična putovanja, izlasci, lijepi ljudi... to je svakodnevnica mladih i bogatih Srba. Prva na listi je Nataša Stanković. Proslavila se kao glumica i van svoje zemlje kao glumica u Bollywoodu. Ona je i model, producentica i plesačica koja živi život prave bollywoodske zvijezde. Nataša ima čak 12,8 tisuća pratitelja. Bila je i posebna gošća u indijskom showu 'Bog Boss'.


Na listi se našao i student stomatologije Miloš Đošić koji je strastveni ljubitelj putovanja. Njegov Instagram profil je pun fotografija svjetskih metropola u kojima pozira za svoje pratitelje.  Vožnje jahtama i kupanje u bazenima su također sastavni dio njegove svakodnevnice, a draga mu je i naša obala posebno Hvar.

 

 

 

 

A photo posted by Miloš Đošić (@drdosic) on

 

Među mladim bogatašima našlo se i ime Emme Zepter, posvojene kćeri bračnog para Zepter. Ona sada ima 15 godina, a njezini roditelji pobrinuli su se da ima sve. Njihova firma 'Zepter International' posluje na pet kontinenata i procjenjuje se na 6 milijardi dolara, pa će i Emma naslijediti pravio bogatstvo. Kao i jahtu kojom Zepteri ljetuju na Jadranu.

Na listi mladih bogataša je i Marko Mišković, sin bogataša Miroslava Miškovića. Marko je inače producent, a i njegov privatni život zanimljiv je srpskim medijima jer ga se povezivalo s mnogim atraktivnim djevojkama. Osim toga bogatstvo si je osigurao kao nogometni menadžer, a prije dvije godine bio je 'težak' 2 milijarde eura. Nedavno je dobio kćer s Jovanom Nikolić.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene