Koko je 'in'

Mladi glumci filma 'Ljubav ili smrt' u video spotu pjesme 'Zagonetni dečko'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Singl „Zagonetni dečko“, kojeg je za novi nastavak filmskog serijala o Koku opjevao misteriozni bend Fru Fru, dobiva svoje video izdanje!

Video spot čiji su glavni protagonisti upravo mlada glumačka postava iz filma „Ljubav ili smrt“, režirao je Predrag Ličina. Tekst, glazbu i aranžman pjesme „Zagonetni dečko“ zajedno potpisuju Ivan Veljača i Gordan Dragić. Video spot za pjesmu snimljen je s mladim glumcima iz filma na Ranžirnom kolodvoru u Zagrebu, dok se redatelj spota mlade junake trudio prikazati u sasvim drugačijem izdanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Bizarna nesreća VIDEO: Vozačica Lindsay Lohan pregazila paparazza

Novi Koko 'Ljubav ili smrt' u vikendu otvaranja u preko četrdeset kino dvorana

Dojmovi redatelja Predraga Ličine, nakon odrađenog posla, više su nego pozitivni: 'Ne sjećam se točno kako sam dobio ideju za spot, ali bit će da je posrijedi moja fasciniranost teretnim vlakovima i željeznicom općenito. Moj deda je bio otpravnik vlakova za vrijeme Kraljevine Jugoslavije. Nevjerojatna je energija kod tih tinejdžera, naših glumaca u filmu. Ja sam po dolasku na snimanje još uvijek spavao, a oni su se već u 6:30 ponašali kao da su došli na after s nekog veličanstvenog tuluma. Inače, klinci su i opaki profesionalci. Sve kuže. Ne trebaš im ništa ni govoriti. Ponekad sam se pitao koja je uopće moja uloga u svemu ovom? Moram spomenuti da klinci imaju i razvijen smisao za humor, tako da je snimanje proteklo u uzajamnoj šali, doskočici, kao i pošalici, osobito u trenucima kada nas je kiša sprječavala da snimimo neke kadrove. Jedino nerazumijevanje i sukob imao sam povremeno s glavnim glumcem. Uzrok sukoba leži u činjenici da on navija za Manchester City, a ja za Liverpool!'

Film 'Ljubav ili smrt' u režiji Daniela Kušana u kinima je od 6. studenog i ostvaruje vrlo dobre rezultate gledanosti. Treći nastavak filmske franšize o Koku ostvario je čak bolje otvaranje od iznimno uspješnog prvog nastavka 'Koko i duhovi', ali i od drugog filma 'Zagonetni dječak'. Sva tri filma o Koku nastala su prema predlošku iznimno popularnih romana za djecu i mlade Ivana Kušana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene