Poslije plesne verzije, mladi glazbenici iz Husar & Tomčić – Škole pjevanja iz Zagreba također su obradili pjesmu ''Crazy'' Franke Batelić s kojom će nas pjevačica predstavljati na Eurosongu

Galerija


Inspirirani tradicionalnim pjevanjem a capella i hrvatskim folklornim elementima (body percussion) nastala je ideja za obradu Frankine pjesme "Crazy" koja se svojom zaraznom energijom i melodijom na prvu uvukla među mlade glazbenike Husar&Tomčić – Škole pjevanja iz Zagreba. 

Vezani članci Granični prijelaz, ilustracija Od ponoći nova pravila za ulazak u Srbiju, na popisu je i Hrvatska. Provjerite što se sve mijenja Beba, ilustracija Samo 34 grada i općine imaju veći broj rođenih nego umrlih u prošloj godini, objavljeno i gdje je najlošija situacija

Franka je bila i više nego oduševljena, a njezinu reakciju možete pogledati u videu na njezinu profilu na Instagramu.

''Naš narod pjeva bez instrumentalne pratnje, a poznata je činjenica da je baš takav način pjevanja za Hrvate karakterističan”, napisao je skladatelj Boris Papandopulo.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Sjajna Franka s pjesmom "Crazy" sutra nastupa dvanaesta u prvom polufinalu Eurosonga u Lisabonu, a sudeći prema reakcijama na službene probe, mnogi navijaju za nju. Pjesma "Crazy" dosad je objavljena i u akustičnoj verziji, ali i u plesnim remiks-varijantama. Franki svi želimo puno sreće na Eurosongu!