Pjevačica se oduševila

Svi su ''Crazy'' za Frankom! Pjesma je osvojila i ove mlade glazbenike, evo kako zvuči u njihovoj verziji

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Poslije plesne verzije, mladi glazbenici iz Husar & Tomčić – Škole pjevanja iz Zagreba također su obradili pjesmu ''Crazy'' Franke Batelić s kojom će nas pjevačica predstavljati na Eurosongu

Inspirirani tradicionalnim pjevanjem a capella i hrvatskim folklornim elementima (body percussion) nastala je ideja za obradu Frankine pjesme "Crazy" koja se svojom zaraznom energijom i melodijom na prvu uvukla među mlade glazbenike Husar&Tomčić – Škole pjevanja iz Zagreba. 

Pogledaj i ovo Maja Blagdan (Foto: IN Magazin) Koja vam je najbolja? Evo koje su nas sve pjesme predstavljale na Eurosongu, neke su klasici, a neke su odavno pale u zaborav!

Franka je bila i više nego oduševljena, a njezinu reakciju možete pogledati u videu na njezinu profilu na Instagramu.

''Naš narod pjeva bez instrumentalne pratnje, a poznata je činjenica da je baš takav način pjevanja za Hrvate karakterističan”, napisao je skladatelj Boris Papandopulo.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Sjajna Franka s pjesmom "Crazy" sutra nastupa dvanaesta u prvom polufinalu Eurosonga u Lisabonu, a sudeći prema reakcijama na službene probe, mnogi navijaju za nju. Pjesma "Crazy" dosad je objavljena i u akustičnoj verziji, ali i u plesnim remiks-varijantama. Franki svi želimo puno sreće na Eurosongu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene