Zbog sitnice

"Ti si sramota za našu zemlju": Miss nazvali prostitutkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miss Universe Rumunjske našla se u teškim problemima zbog načina na koji je nedavno predstavila svoju zemlju na svjetskom izboru.

Miss Rumunjske pretrpjela je teške uvrede zbog načina na koji je predstavljala svoju zemlju na nedavnom svjetskom izboru za Miss Universe. Lijepa Teodora Dan predstavljala je svoju zemlju na izboru u Filipinima, no čini se da građani nisu nimalo zadovoljni kako je odradila posao. Kritike i uvrede uputili su joj na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Andrea Erjavec - 1 pogledajte konkurenciju Hrvatici! Ovo su najljepše žene svijeta! Uskoro počinje izbor Miss Universe, naša Andrea ima opaku konkurenciju

Jako ih je zasmetalo što je na pozornicu izašla u žutom kupaćem kostimu, koji mnogi smatraju jeftinim. "Ti si sramota za našu zemlju! Jeste li vi slijepi, vidite li što je žena obukla?", napisao joj je jedan od komentatora na društvenim mrežama. Neki su išli toliko daleko da su je nazvali i prostitutkom. Teodora novinarima nije htjela komentirati kritike koje je dobila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene