Svaka čast!

TOTALNO RAZVALIO "Ovo je najbolja audicija koju sam ikada vidio"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Muškarac u tijelu žene oduševio je svojom moćnom izvedbom pjesme Jamesa Browna 'It's A Man's World'.

Australski X Factor ne prestaje s iznenađenjima. Nakon što je Vlado oduševio publiku svojom emotivnom životnom pričom, na scenu se popeo performer Andrew Mark Baris koji se krije iza pseudonima Miss Powers.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi čovjek Prošle godine plažom je šetao sa škembicom, a sada se pohvalio rezultatima rigorozne dijete

Muškarac u tijelu žene oduševio je svojom moćnom izvedbom pjesme Jamesa Browna 'It's A Man's World'. Osim vokalom, 33-godišnjak sve je bacio na noge i svojom odjevnom kombinacijom. Naime, na pozornici se pojavio u crnom topu dubokog dekoltea, tajicama i vrtoglavim štiklama.

No ni tu mu nije smetalo za izvođenje egzibicija koje su ostavile bez teksta žiri koji čine Iggy Azalea, Adam Lambert i Guy Sebastian.

 "Naklon do ploda. Ovo je najbolja audicija koju sam ikada vidio. Hvala što ste mi pomogli da shvatim koliko sam nefleksibilan", kazao je Sebastian u šali aludirajući na špagu koju je Miss Powers izveo na pozornici. Baris inače dolazi s Filipina, a uz pjevanje radi i kao instrukor joge i plesa. Sad nam je definitivno jasno otkud dolazi ova njegova fleksibilnost.

Ovdje pogledajte i nastup Vlade Sarića koji je Australiju digao na noge.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene