Aktualna Missica Lana Gržetić se oglasila nakon izjava kako je 'na Bali poslana bez novca, samo s otrcanom lentom'. Evo i njezine prave istine...


Nakon što su izašle nepravilnosti oko izbora za Miss Svijeta na kojem je bila i naša Missica Lana Gržetić, sada se i sama oglasila i objasnila pravo stanje stvari.

Vezani članci Slika nije dostupna OD PRVE DO ZADNJE Prisjetite se ljepotica koje su nas predstavljale u svijetu Slika nije dostupna Transformacija za veliko finale - Koja je najljepša Hrvatica?

>> 'Poslali su me na Bali bez novca, samo s otrcanom lentom'

'S novinarkom sam razgovarala o svemu, opušteno i razdragano, sretna što svoja iskustva s izbora mogu podijeliti s osobom koja živi na Baliju i koja tako dobro pozna taj rajski otok, a ona je s vremena na vrijeme nešto zapisivala na komadić papira', priča Lana te dodaje: 'Pričala sam joj o divnim djevojkama kojima sam okužena, sjajnoj organizaciji izbora, znamenitostima otoka koje sam imala priliku vidjeti i o ekskluzivnim resortima u kojim sam boravila. Bila sam šokirana kada sam pročitala članak jer priča ispričana u njemu nema mnogo veze s mojom, a tekst nikada nismo dobili na autorizaciju ni ja ni Direkcija. Sve je nekako bilo izokrenuto i zvučalo je sasvim drukčije od onoga što sam ja izgovorila. Uostalom, javnost je mogla pročitati intervjue koje sam dala tijekom boravka na Baliju i vidjeti da to nije moj način komunikacije! Nikada nebih sebe nazvala Pepeljugom – pa ja se osjećam kao prava princeza od prvog trenutka kada sam postala Miss Hrvatske! ', govori lijepa riječanka Lana Gržetić.

'Žao nam je što smo medijsku pozornost privukli na ovakav način, a ne onako kako to doista zaslužujemo svi mi zajedno - Lana, njena obitelj, sponzori i cijelokupan tim Direkcije. Naime, svi smo uložili mnogo truda i svi smo dali sve od sebe da ovaj izbor bude koju stepenicu iznad u odnosu na predhodne pa smo očekivali da će nas mediji podržati na tom putu.

>> Lijepa Filipinka uzela krunu: 'Bit ću vaša Miss svijeta zauvijek!'

Kako bilo, ova epizoda nije ni na kakav način narušila naše odnose, a Lana je divna, talentirana i plemenita djevojka i pred nama je mnogo projekata koje ćemo zajedno odraditi i u kojima će se pokazati zašto upravo ona nosi tutulu najljepše. No, za Direkciju je najvažnije to da nam ova pomalo neugodna medijska prašina nije zamaglila poglede i da jasno vidimo kako je naša vizija blistavog, glamuroznog ali i drušveno korisnog izbora Miss Hrvatske ostvariva', riječi su Maje Kuljiš.

Miss Hrvatske se vratila svojim obavezama

Lana Gržetić se vratila svojim školskim obavezama i s veseljem nadoknađuje propušteno. Osim toga, uskoro je očekuju i brojni angažmani na revijama i promotivnim snimanjima, a za pitanja novinara stoji na raspolaganju. Lana osobito voli pričati o svom neponovljivom iskustvu boravka na Baliju i kaže:

'Moj boravak na Baliju pamtit ću cijeli život! Upoznala sam toliko divnih ljudi, prekrasnih, susretljivih, toliko dragih djevojaka iz cijelog svijeta, različitih kultura i svjetonazora, toliko angažiranog osoblja da je to nemoguće nabrojati ili opisati, ali jedno je sigurno - svi smo bili kao jedan i imali pred sobom jedan cilj, a to je ostvariti neponovljiv spektakl, zbližiti se, pomagati jedni drugima u svemu, a pomoć je uvijek i potrebna i poželjna. Nije to bila samo smotra ljepote, veći i smotra prijateljstva, humanosti, veselja - druženje za mene do tada neviđeno i nedoživljeno'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook