Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miss Hrvatske Tea Mlinarić predstavila je svoj humanitarni video u Kini i ako njezin projekt pobjedi, naša ljepotica plasirat će se u Top 10 finalistica izbora za Miss svijeta.


Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić u Kini je predstavila svoj humanitarni projekt pod nazivom „Njegujmo život“. Projekt je nastao u suradnji Kutjeva d. d. i Direkcije Miss Hrvatske, a posebnu ediciju etiketa radio je dizajner Iggy Popović. Hvalevrijedan projekt prošao je 18 županijskih izbora, a naša ljepotica realizirala ga je u Kini.

Vezani članci Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Tko se sjeća tog trenutka? Evo kako je izgledala Anica Kovač kad su je 1995. proglasili za prvu pratilju Miss svijeta Ivana Mudnic Dujmina (Foto: Screenshot YouTube) Najljepša žena Hrvatske uskočila u kontroverznu haljinu te snimila spot kojim će se predstaviti u Kini

Tea Mlinarić u Kini je predstavila projekt za Udrugu Debra ili kako ih mi od milja nazivamo „djeca leptiri“ koji boluju od rijetke bolesti bulozne epidermolize. Kao ambasadorica, Miss Hrvatske predstavila je svoj humanitarni video u Kini i ako njezin projekt pobjedi, naša ljepotica plasirat će se u Top 10 finalistica izbora za Miss svijeta.