Hvalevrijedan projekt

Hoće li ovo našu Teu plasirati u Top 10 finalistica izbora za Miss svijeta?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miss Hrvatske Tea Mlinarić predstavila je svoj humanitarni video u Kini i ako njezin projekt pobjedi, naša ljepotica plasirat će se u Top 10 finalistica izbora za Miss svijeta.

Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić u Kini je predstavila svoj humanitarni projekt pod nazivom „Njegujmo život“. Projekt je nastao u suradnji Kutjeva d. d. i Direkcije Miss Hrvatske, a posebnu ediciju etiketa radio je dizajner Iggy Popović. Hvalevrijedan projekt prošao je 18 županijskih izbora, a naša ljepotica realizirala ga je u Kini.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Već se naveliko sprema! Pogledajte koja će ljepotica predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Svijeta, a objašnjen je i način na koji je odabrana!

Tea Mlinarić u Kini je predstavila projekt za Udrugu Debra ili kako ih mi od milja nazivamo „djeca leptiri“ koji boluju od rijetke bolesti bulozne epidermolize. Kao ambasadorica, Miss Hrvatske predstavila je svoj humanitarni video u Kini i ako njezin projekt pobjedi, naša ljepotica plasirat će se u Top 10 finalistica izbora za Miss svijeta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene