Pravo prijateljstvo

Jedna ljepša od druge, no ljubomore među njima nema!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krajem prošle godine Maja je bila dio izbora za Miss svijeta u Kini, a to će joj iskustvo svakako ostati u lijepom sjećanju.

Maja Spahija još nekoliko dana nosi titulu Miss Hrvatske, a onda će je 17. lipnja predati svojoj nasljednici. Lijepa Maja upoznala je natjecateljice za laskavu titulu misice, no ne želi otkriti koja je njezin favorit.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabranjena golotinja Detalji iza kamere: 'Cure se ne osjećaju dobro, ne žele to pokazivati cijelom svijetu'

'Sve cure su stvarno predivne, ali naravno da imam svoje favorite. Po mom mišljenju najvažnije karakteristike koje bi misica trebala imati su simpatičnost i iskrenost, a također smatram da osoba treba imati neku karmu, a tek onda do izražaja dolazi vanjska ljepota', misli Maja koja će također biti dio finalne večer Izbora za Miss.

 

 

#photoshoot #fashion #modeling #photomodel #missworldcroatia #misscroatia #misshrvatske #igortomljenovićphoto #oldtown #sibenik #Croatia #950years

A photo posted by Maja Spahija (@majaspahija) on

 

'Mislim da će na kraju presuditi nijanse. Sve cure su pametne i talentirane tako da izbor nikako neće biti lak'.

ODABERITE VAŠU MISS Čitatelji Dnevnik.hr-a biraju Miss medija

Petnaest djevojaka natječe se za laskavu titulu i iako su to uglavnom mlađe djevojke, Maja smatra da godine nemaju presudnu ulogu.

'One se sve ponašaju stvarno jako zrelo tako da mislim da tu neće biti problema. Mislim da su cure svakako dovoljno zrele da nas predstavljaju u svijetu', objasnila je Maja.
Prošlo je godinu dana od kada je Maja osvojila titulu Miss, a skromno kaže da se u tih godinu dana nije puno toga promijenilo.

'Ostala sam raditi u struci, a u slobodno vrijeme pripremala sam se za natjecanje u Kini.

U međuvremenu, upoznala sam divne ljude, stekla puno predivnih iskustava, bila dio puno humanitarnih akcija i stvarno puno naučila. Svakako, bila je to jedna od najljepših godina u mom životu', kaže skromno Maja.

Krajem prošle godine Maja je bila dio izbora za Miss svijeta u Kini, a to će joj iskustvo svakako ostati u lijepom sjećanju.

'Ma bilo je super. Najviše sam naučila o manekenstvu jer o tome stvarno nisam znala puno, a sve te stvari će mi dobro doći i kasnije u životu.'

Budući da je Maja prošla sve što naše natjecateljice prolaze sada, kao prava mentorica udijelila im je pokoji savjet.

'Imala sam jedan razgovor s njima u kojem sam im rekla da je najvažnije da budu kakve jesu. Najvažnije da ne glume i da se ne pretvaraju da su nešto što nisu jer u žiriju ima pedagoga koji će svakako vidjeti kada netko glumi', objasnila je Spahija.

 

 

I was a great day for shooting .. Photo by: #igortomljenović Make up: #katarinamaglov Dress by: #foch Shoes: #hogel #shootingday #modeling #fashion #shooting #sunnyday #dayforphoto #šibenik #croatia #misscroatia

A photo posted by Maja Spahija (@majaspahija) on

 

Iako su sve natjecateljice prije svega konkurencija, među njima se neizbježno rodilo i prijateljstvo.

'Kad sam se ja natjecala naravno da smo se sve sprijateljile. Nije bilo neke kompe5tencije ili ljubomore. Ostala sam u dobrim odnosima s curama, čujemo se svakodnevno. Evo baš će ovo ljeto Miss Crne Gore i Miss Bosne i Hercegovine doći na finalnu večer ovog izbora, a i vjerojatno kasnije k meni preko ljeta', otkrila je uskoro bivša Miss Hrvatske.

 

 

#Sanya #beach #China #missserbia #missgeorgia #missmontenegro #misscroatia #missworld #beautypagent

A photo posted by Maja Spahija (@majaspahija) on

 

Maja nam je otkrila da će se nakon što preda svoju titulu posvetiti karijeri, dizajnu interijera, a priznaje da će manekenska karijera za sada ostati samo hobi.

Uskoro ćemo saznati tko je nova Miss Hrvatske. Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 17. lipnja UŽIVO na našem portalu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene