finale 12. lipnja

Svi na more: Crikvenica vrvi ljepoticama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliko finale Miss Hrvatske održava se 12. lipnja 2015. a na našem portalu Dnevnik.hr moći ćete i pratiti UŽIVO!

U Puli je Elena Jung ponijela titulu Miss Istarske, a u Daruvaru Marija Barišić Miss Bjelovarsko-bilogorske županije. Na izboru u Dubrovniku lentu Miss Dubrovačko-neretvanske županije osvojila je Dora Andreis, a u Splitu je Ivana Gudelj postala Miss Splitsko-dalmatinske županije. Zadnji u nizu županijskih izbora održao se sinoć u Rijeci i tamo je titulu najljepše osvojila Martina Ažić.

Pogledaj i ovo showbuzz Gipke i zavodljive One nisu samo lijepe - njihovi talenti osvajaju!

Miss Hrvatske: Najgori strah na izboru za Miss - pasti i osramotiti se! Marta Malenica svejedno je odnijela titulu

Omorika vrvi ljepoticama

Pratite sve oko izbora za Miss Hrvatske u SHOWBUZZ rubrici Dnevnik.hr-a.

Hotel Omorika u Crikvenici od danas je domaćin 17 ljepotica koje će se natjecati za svoje mjesto u završnici izbora za Miss Hrvatske. Tijekom priprema djevojke će marljivo raditi s mentorima iz različitih područja te demonstrirati svoje vještine u različitim kategorijama, a samo dvanaest njih s najviše bodova 12. lipnja će izaći pred publiku i žiri.

'Naš tim u hotelu Omorika potpuno je spreman dati podršku izboru za Miss Hrvatske i učiniti ćemo sve što je u našoj moći da se natjecateljice i organizatori ovdje osjećaju odlično. U hotelu trenutačno boravi veliki broj poljskih i mađarskih turista i već na njima vidimo oduševljenje jer se u njihovom okruženju odvija tako značajna manifestacija', rekao je predsjednik Uprave Jadran Hotela Crikvenica Dino Manestar.

Antonija uskoro predaje krunu

Još uvijek aktualna misica Antonija Gogić priprema se za ulogu voditeljice na finalnoj večeri izbora za Miss Hrvatske, ali i za predaju krune koju je nosila nešto manje od godinu dana.

Lijepa Antonija koja je dostojno predstavljala Hrvatsku na prošlogodišnjem izboru za Miss Svijeta poručuje da se nije lako rastati od krune, ali da je spremna predati je svojoj nasljednici. Antonija je na županijskom izboru u Daruvaru očarala publiku u haljini od listova aspidistre i orhideja koju je izradila Hortikultura Daruvarskih toplica na čelu s voditeljicom kreativnog tima Senkom Janček. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene