I dok se još uvijek priča o skandalu nakon izbora za Miss svijeta na kojem je bila i naša Missica, Lana Gržetić se vratila i uskočila u najraskošniju haljinu – onu vjenčanu.


Održana je modna revija ekskluzivne kolekcije Ana Milani u Wedding city u Westgate-u, a specijalna gošća revije bila je aktualna Miss Hrvatske Lana Gržetić

Vezani članci Slika nije dostupna Elitna prostitucija i propuh u glavi? Ovako doista žive domaće manekenke Slika nije dostupna Skandal oko Miss Hrvatske još uvijek ne jenjava!

Nakon što se pisalo kako je Lana poslana na Bali 'bez novca, samo s otrcanom lentom', mediji su se raspisali o cijelom skandalu.

>> Skandal oko Miss Hrvatske još uvijek ne jenjava!

'Pričala sam joj o divnim djevojkama kojima sam okružena, sjajnoj organizaciji izbora, znamenitostima otoka koje sam imala priliku vidjeti i o ekskluzivnim resortima u kojim sam boravila. Bila sam šokirana kada sam pročitala članak jer priča ispričana u njemu nema mnogo veze s mojom, a tekst nikada nismo dobili na autorizaciju ni ja ni Direkcija. Sve je nekako bilo izokrenuto i zvučalo je sasvim drukčije od onoga što sam ja izgovorila', tada je rekla lijepa Riječanka.

Lana Gržetić se vratila svojim školskim obavezama,  ali i modnim revijama poput ove koju je nosila. Sjajno joj pristaje vjenčanica, zar ne?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook