Miss Hrvatske druga je na svijetu u još jednoj kategoriji.


Iz Washingtona gdje se naša Miss Hrvatske Angelica Zacchigna natječe za titulu Miss Svijeta dolaze stalno dobre vijesti. Angelica je svoju ulogu predstavljanja Hrvatske shvatila vrlo ozbiljno, pa osim što se nalazi u finalu natjecanja za talente, briljirala je i u kategoriji sport te osvojila drugo mjesto. Na izboru je 139 djevojaka iz cijelog svijeta i konkurencija nimalo nije laka.

Vezani članci Katarina Mamić Miss Hrvatske 2019. godine (Foto: Dnevnik.hr) Nova Miss Hrvatske otkrila nam je je li zaljubljena i kako se nosi s negativnim komentarima Slika nije dostupna HOĆE LI HRVATICA POSTATI MISS SVIJETA? Podigla sve i dobila ovacije!

"Dala sam sve od sebe i sada i na pripremama i uspjela sam", bila je vrlo uzbuđena Angelica noćas na Skypeu.

Akualnu Miss Hrvatske za kategoriju Sport pripremali su MBS Centar i Elena Zdjelar WBFF Pro Champion. "Znala sam da ima jako dobre šanse. Dok smo se pripremale davala je uvijek sve od sebe pa i više. Treninzi su bili teški, ali nije odustajala. Ponosna sam na naš rad jer sam znala da zajedno možemo puno toga ostvariti" - izjavila je Elena Zdjelar.

Angelica je ušla i u finale izbor talenta. Njih 10 sada se bore za prvo mjesto, a tko će pobijediti ovisi o tome koliko će imati glasova na aplikaciji Mobstar, a glasovati mogu svi. Angelica nas je sve zamolila da uzmemo mobitele u ruke, skinemo aplikaciju i glasujemo za Hrvatsku i nju. Detaljna uputa je na videu OVDJE.

"Ponosne smo jako na nju, dolaze nam čestitke sa svih strana, ljudi je bodre. Nakon toliko dugo godina, Hrvatska se može pohvaliti dobrim rezultatima." izjavila je Direkcija organizacije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.