borba za krunu

Zgodna Tea traži nasljednicu! Ima li zainteresiranih?

Tea Mlinarić (FOTO: PR) Tea Mlinarić (FOTO: PR) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Mlinarić (FOTO: PR) +0 Tea Mlinarić (FOTO: Instagram) Galerija

Direkcija izbora za Miss Hrvatske kreće s novim ciklusom županijskih izbora.

Započinje ciklus županijskih izbora Miss Hrvatske za 2018. godinu. Direkcija Miss Hrvatske najavila je nove smjernice kao i projekte za aktualnu godinu.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Spremna je Lucija putuje u Indiju, gdje će predstavljati Hrvatsku na 71. izboru za Miss svijeta!

Jedna od novosti je da Tihana Harapin Zalepugin postaje službeni Casting manager Direkcije Miss Hrvatske, a djevojke koje se pokažu najuspješnijim u kategoriji Top Model, čiji je mentor Tihana, imaju priliku potpisati ugovor s Talia Model.

Direkcija između ostalog uvodi novitete u samo bodovanje, a uz kategorije Multimedija, Top Model, Intervju, Sport & Fitness i Talent otvara se nova kategorija Head to Head izazov koji će voditi Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, a građani će preko društvenih mreža moći bodovati djevojke te tako plasirati jednu od njih u superfinale Miss Hrvatske 2018. godine.

"Svake godine pokušavamo držati se trendova koje nam nalaže Miss World te ih prilagoditi našim tržištima kako bi djevojke dobile što bolje edukacije i bile pripremljene za svjetski izbor. Dosta rada je uloženo u ovu priču i stvaranju novih projekata pa se nadamo kako će i same djevojke biti zadovoljnije", izjavila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske i vlasnica licence Miss World Croatia.

Ciklus izbora otvaraju dvije županije, a to su Zagrebačka županija koja se radi pod pokroviteljstvom Grada Dugo Selo, a sam izbor će se održati 10.3.2018. s početkom u 20:00, Klet obitelji Bunčić. Druga županija je Krapinsko-zagorska čije je organizator Direkcija Miss Hrvatske i suorganizator Krapinsko-zagorska županija, a održat će se 17.3.2018. u Pučkom otvorenom učilištu Krapina.

Sve djevojke koje su zainteresirane za prijavu u svojim županijama mogu kontaktirati Direkciju putem maila i saznati više informacija o samim događanjima na njihovim službenim stranicama.

Tea Mlinarić (FOTO: Instagram) Tea Mlinarić (FOTO: Instagram)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene