najljepša Vukovarka

Predivna Ivana pomela konkurenciju: Hoće li ona biti nova Miss Hrvatske?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najljepša Međimurka postala je Paula Percač, a za predstavnicu Vukovarsko-srijemske županije izabrana je 18-godišnja Ivana Grgurević!

Ovaj vikend održana su dva županijska izbora za Miss Hrvatske 2017. najljepša Međimurka postala je Paula Percač, a za predstavnicu Vukovarsko-srijemske županije izabrana je 18-godišnja Ivana Grgurević!

U Vukovarskom Hrvatskom domu sinoć na izboru Miss Vukovarsko-srijemske županije titulu najljepše osvojila je 18-godišnja Ivana Grgurević i tako postala predstavnica svoje županije na finalnom natjecanju Miss Hrvatske 2017. sredinom rujna u Istri. Njena prva pratilja je Klara Miškulin iz Vinkovaca, a druga Isidora Grčić iz Vukovara.

Uzbuđenje sve više raste, pogotovo na županijskim izborima gdje svaka županija bira svoju predstavnicu koja će u finalu osim svoje ljepote i talenta predstaviti običaje i tradiciju županija iz kojih dolaze.

Prije finala sve djevojke će se okupiti na pripremama u Hotelu Slavonija u Vinkovcima od 4. do 9. rujna za vrijeme održavanja poznate manifestacije Vinkovačkih jeseni koju će otvoriti naša aktualna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene