Najljepša Međimurka postala je Paula Percač, a za predstavnicu Vukovarsko-srijemske županije izabrana je 18-godišnja Ivana Grgurević!


Ovaj vikend održana su dva županijska izbora za Miss Hrvatske 2017. najljepša Međimurka postala je Paula Percač, a za predstavnicu Vukovarsko-srijemske županije izabrana je 18-godišnja Ivana Grgurević!

U Vukovarskom Hrvatskom domu sinoć na izboru Miss Vukovarsko-srijemske županije titulu najljepše osvojila je 18-godišnja Ivana Grgurević i tako postala predstavnica svoje županije na finalnom natjecanju Miss Hrvatske 2017. sredinom rujna u Istri. Njena prva pratilja je Klara Miškulin iz Vinkovaca, a druga Isidora Grčić iz Vukovara.

Uzbuđenje sve više raste, pogotovo na županijskim izborima gdje svaka županija bira svoju predstavnicu koja će u finalu osim svoje ljepote i talenta predstaviti običaje i tradiciju županija iz kojih dolaze.

Prije finala sve djevojke će se okupiti na pripremama u Hotelu Slavonija u Vinkovcima od 4. do 9. rujna za vrijeme održavanja poznate manifestacije Vinkovačkih jeseni koju će otvoriti naša aktualna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna.