Druga pratilja je Katarina Jurkin, dok je titulu prve pratilje osvojila najmlađa natjecateljica Lucija Radolović.


Titula Miss Hrvatske 2016. pripala je Angelici Zacchigni koja je proglašena najljepšom Hrvaticom. Krunu joj je predala bivša Miss Maja Spahija.

Vezani članci Slika nije dostupna DAN ODLUKE SE BLIŽI One su spremne za veliku večer, a vi? Slika nije dostupna Detalji iza kamere: 'Cure se ne osjećaju dobro, ne žele to pokazivati cijelom svijetu'

Druga pratilja je Katarina Jurkin, dok je titulu prve pratilje osvojila najmlađa natjecateljica Lucija Radolović. Žiriju se najviše svidjela Angelica Zacchigna koja je dobila priliku predstavljati Hrvatsku.

Osvojila je i šarmom, ali i glasom jer je tijekom finalne večeri svima pokazala svoj talent - pjevanje. Nakon proglašenja, otkrila je da planira nastaviti njegovati svoj talent.

'Prije Izbora za Miss svijeta čeka me još puno vježbanja hodanja, govora, poziranja. Puno sam naučila, ali čeka me još puno posla', rekla je Angelica našem Davoru Gariću.

Otkrila je i tko joj je u svemu ovome bio najveća podrška.

'Najveća podrška su mi mama, tata i dečko', kaže lijepa misica.

Cijeli intervju pogledajte u videu.

Lijepe su djevojke izlazile u glamuroznim haljinama, zanimljivo odgovarale na pitanja te svojim talentima zabavile publiku, no priliku da predstavlja Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote osvojila je samo Angelica Zacchigna.