Polako se popunjava popis finalistica koje će se u lipnju boriti za titulu Miss Hrvatske 2016. Donosimo pet poznatih finalistica. Imate li favoritkinju?


Polako se popunjava popis od 15 finalistica koje će se u lipnju boriti za titulu Miss Hrvatske 2016. i odlazak na prestižno natjecanje za Miss Svijeta.

Vezani članci Slika nije dostupna Španjolka Mireia Royo je nova Miss svijeta Slika nije dostupna Ljepotica se sjajno snašla u dalekoj Kini! Nadamo se najboljem!

Za sada su nam poznata pet imena: Miss Ličko-senjske županije Dolores Džolić, Miss Zagreba i Zagrebačke županije Antonela Ivanović, Miss Koprivničko-križevačke županije Marinela Miklečić, Miss Primorsko-goranske županije Nina Jelenković te Sara Vukušić koja je prije nekoliko dana postala Miss Požeško-slavonske županije.

'Raspored regionalnih castinga i izbora sve je zgusnutiji i popis finalistica se iz tjedna u tjedan popunjava! Usporedo s izborima diljem Hrvatske odvijaju se i intenzivne pripreme za veliko finale na kojem ćemo izabrati najljepšu od najljepših i kojoj će aktualna misica Maja Spahija predati raskošnu krunu', izjavila je Maja Vračarić, direktorica izbora za Miss Hrvatske.