Miss Hrvatske 2016

ODABRALI STE Bitka je bila gusta, ali Miss medija je Ivana Knoll!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi željno iščekujemo finale Miss Hrvatske. Jednu od lenti dali ste i sami, jer ste glasovima u anketi odabrali vlastitu Miss - Miss medija.

Uskoro ćemo saznati ime najljepše Hrvatice. Izbor za Miss Hrvatske 2016. održava se 17. lipnja u Šibeniku, a mlade kandidatkinje pripremaju se za izbor punom parom.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabranjena golotinja Detalji iza kamere: 'Cure se ne osjećaju dobro, ne žele to pokazivati cijelom svijetu'

Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 17. lipnja UŽIVO na našem portalu.

U izboru za najljepšu Hrvaticu sudjelovali ste i vi! Sudjelovanjem u anketi proteklog tjedna imali ste priliku birati vašu Miss - Miss Medija.

Lentu Miss medija tako odnosi Ivana Knoll, koja je dobila 25 posto glasova. Gusta borba vodila se između nje i Galle Gomerčić, koja je dobila 22 posto vaših glasova! Trećeplasirana je Ana Colić s 9 posto glasova.

U anketi je sudjelovalo 7427 čitatelja Dnevnik.hr-a.

Miss medija

Zagrebačka studentica Ivana Knoll pohađa Grafički fakultet, a rođena je u Njemačkoj. Miss Hrvatske želi postati zato što smatra da je to san svake djevojke i zaista bi bila lijepa uspomena i sjećanje u starosti. Velika podrška su joj obitelj te dečko.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene