Boris Kosmač i Vlatka Pokos, predstavili su 21 atraktivnih finalistica iz Europe, a pobjednica je na kraju postala Hrvatica.


U subotu, 4. lipnja, održao se izbor Miss Alpe Adria International. Voditelji večeri bili su Vlatka Pokos i Boris Kosmač, a publiku su oduševili nastupi Zdenke Kovačiček, Mire Ungara te Gordana Gregurevića, dok je Sandi Cenov rasplesao sve prisutne.

Vezani članci Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Ispovijest Vlatke Pokos na Instagramu: "Doživljavam neprestano zlostavljanje" Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos se pohvalila: "Diplomirala sam s počastima koje dobiva samo nekoliko najboljih studenata"

Boris Kosmač i Vlatka Pokos, predstavili su 21 atraktivnih finalistica iz Europe, a krunu i lentu osvojila je trijumfalno, po drugi put zaredom, predstavnica naše zemlje, djevojka koja nam došla iz Pule, Sara Milevoj te postala službenom Miss Alpe Adria International.

Ova velika čast je za Hrvatsku isto tako velika turistička promocija u Europi, posebno stoga jer smo tek na pragu turističke sezone, a ovaj međunarodni izbor ljepote i mode isto tako 'odskočna je daska' svakoj od finalistica u svijetu mode i glamura.