Za bolji život

Mislav Čavajda i Doris Pinčić u akciji za djecu s Down sindromom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članovi hrvatske podružnice Međunarodne komore mladih (Junior International Chamber – JCI Zagreb) u subotu 26. travnja organizirali su akciju ličenja učionica u OŠ Grigor Vitez na zagrebačkim Krugama.

Dvije učionice, u kojoj nastavu pohađaju djeca udruge sindrom Down Zagreb, bilo je potrebno osvježiti novim bojama. Navedenu potrebu prepoznali su članovi JCI Zagreba koji su odlučili zasukati rukave i krenuti u akciju ličenja učionica, a mlada umjetnica i soboslikarica Anita Genc oslikala je zidove šarenim motivima poput ružičastih sova koje se smatraju simbolom znanja i mudrost.

Pogledaj i ovo Doris Pinčić i Davor Guberović druga sreća! Udala se Doris Pinčić! U krugu najbližih izrekla je "da'' menadžeru Davoru Guberoviću, a procurile su i prve fotografije mladenaca

Doris Pinčić otkrila kako se snalazi u ulozi majke

Važnost akcije prepoznale su i poznate osobe koje su se rado odazvale radnim akcijama i druženju. Glumac Mislav Čavajda prvi je zasukao rukave i krenuo u ličenje stropa. Nije mu to predstavljao nikakav problem jer je, kako kaže, i sam nedavno imao iste radove u svojem životnom prostoru. 'Bilo mi je zadovoljstvo osvježiti novom bojom prostorije u kojima djeca svakodnevno borave', rekao je Čavajda.

Veliko veselje među djecom izazvala je glumica Doris Pinčić iz hit serije Larin izbor. Doris se rado odazvala akciji JCI Zagreb jer pridonosi dobrobiti djece, a društvo su joj pravili suprug Boris te sin Donat. Članica udruge sindrom Down Zagreb, Andreja, pohvalila se glumici kako je izdala knjigu poezije te da piše i drugu, a oduševljena Doris ponudila joj je čitanje pjesama na promociji.

Predsjednica udruge sindrom Down Zagreb, Natalija Belošević, zahvalila se članovima JCI Zagreb što su ovom plemenitom akcijom omogućili djeci ugodniji ambijent i uljepšali školske dane. 'Presretni smo što smo uređenjem učionica pridonijeli djeci koja svakodnevno u njima borave. Zelena boja prevladava jer pozitivno utječe na proces učenja. Akcija je uspješno prošla, a djeca i roditelji su izuzetno zadovoljni, što je najvažnije. Drago nam je da smo ovom akcijom napravili pozitivnu promjenu i ostvarili nova prijateljstva', zaključila je predsjednica JCI Zagreb, Ana-Maria Gurdulić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene