Top 5

Mišići s Instagrama: Muškarci vrijedni svakog pogleda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je vrijeme kad su muški modeli bili potpuno nezanimljivi i bezlični, nova lica na sceni svakako su vrijedna pažnje.

Pojavljuju se u svjetskim modnim kampanjama, snimaju s prestižnim fotografima i imaju na tisuće pratitelja na Instagramu – oni su najtraženiji i trenutno najpopularniji muški modeli u Industriji.

Pogledaj i ovo showbuzz ugodno iznenađenje! Fotografija princa Williama s cijepljenja postala hit iz neočekivanog razloga, isto se dogodilo i jednom našem političaru

Vaterpolski mišići - Luka Bukić je mlad, uspješan i nema curu!

Izdvajamo vam Top 5 ljepotana koji će uzbuditi ženska srca:

1.    Clark Bockelman

Plavokosi Amerikanac donedavno je hodao hodnicima i na predavanjima po sveučilištu u Denveru, a sada ga viđamo na Calvin Klein plakatima na kojim pokazuje svoje mišiće.

2.    Sung Jin Park

U samo godinu dana ovaj južnokoreanac probio se u modni svijet, te je snimio kampanje za poznate brendove poput Alda, Iceberga, Calvina Kleina... a mnogi ga prate i zbog njegovog zanimljivog modnog izračaja.

3.    Rob Evans

Tamnoputi Rob nije toliko nepoznat u modnom svijetu, no zato je uvijek rado viđen. Bio je čak u žiriju američkog showa 'America's Next Top Model', a svojim seksi mišićavim torzom otopio bi i ledenjak.

4.    Edward Wilding

Među najpoželjnijima je svakako i britanski model koji ne samo da dobro izgleda, već je i jako duhovit. Ipak ono što je svima 'zapelo za oko' su njegovi 'selfiji', kao i kampanje za Dior te za Karla Lagerfelda.

5.    Ronald Epps

Donedavno je dio samo dečko iz susjedstva, no Ron ima puno potencijala. Već je snimio kampanju za popularni britanski brend River Island, a i njegov Instagram profil vrijedan je pogleda.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene