Izvanredna ponuda

Kći Željka Joksimovića napušta zemlju! Hollywood je želi u svojim redovima

Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Galerija

Mina Joksimović, kći poznatog pjevača Željka Joksimovića, dobila je ponudu koja se ne odbija.

Kći poznatog pjevača Željka Joksimovića, Mina Joksimović, dobila je izvanrednu ponudu koja se ne odbija. Naime, Mina je pozvana pjevati za holivudski film, a radosnu vijest podijelila je sa obožavateljima na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Jedna od naljepših Bivša supruga Željka Joksimovića u javnosti se ne pojavljuje, ali njihova kći je sad podijelila njezinu rijetku fotografiju i zapanjila mnoge

Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Ono kad baš tebe pozovu da pjevaš za holivudski film. Hvala Bogu što takvi ljudi prepoznaju moj talent. Neopisiva sreća", napisala je Mina u opisu slike. Mina je veoma brzo morala odgovoriti prihvaća li ponudu ili ne, no mjesta za razmišljanje nije bilo, pa je nasljednica poznatog glazbenika odmah zgrabila šansu.

Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Bravo Mina, bilo je i vrijeme", "Neka ih bude još i više", "Prepoznali su kvalitetu", glasili su samo neki od komentara ponosnih obožavatelja. Inače, Mina je diplomirala na glazbenoj akademiji u Beogradu, smjer teorija glazbe, a radila je i kao glazbeni urednik na jednoj televiziji.

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on


 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene