Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi Norvežanin koji je objavio kako skuplja milijun lajkova kako bi spavao sa svojom prijateljicom uspio je u svom naumu i to 18 sati nakon objave posta na Facebooku.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci PR Deset zanimljivih činjenica o broju milijun Slika nije dostupna Pročitajte priču koja ima više od milijun i pol 'lajkova' na Facebooku!

Petter Kverneng (20) je objavio fotografiju na kojoj pozira s djevojkom s kojom ima 'dogovor' i s porukom: 'Cathrine je rekla da će, ukoliko uspijem prikupiti milijun lajkova, voditi ljubav sa mnom. Molim vas sherajte i lajkajte'.

A priča ide ovako...

Ovaj mladi par poznaje se još od srednje škole kad su bili dio istog društva. Nikad nisu bili više od prijatelja. No, u četvrtak, tijekom druženja s društvom, pričali su o djevojkama koje su na Facebooku prikupile milijun lajkova kako bi nagovorile oca da im kupi psića, pa su se dosjetili da bi i oni mogli nešto slično izvesti.

Za nekoliko minuta Petter i Cathrine su se dosjetili ovog Facebook izazova, objavili fotografiju i ubrzo prikupili 500 tisuća lajkova. Nakon toga su se mediji zainteresirali za priču i milijun je odmah dosegnut.

'Počelo je kao šala no postalo je ozbiljno', izjavio je Petter te zaključio kako sad zaista moraju ispuniti ono što su obećali na Facebooku. No, priznao je i kako se boji što će na sve ovo reći Cethrinin otac.

Fotografija koja je prikupila milijun lajkova više nije dostupna na Facebooku - povučena je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook