Miley je odrasla

O promjeni stila: 'To se zove pubertet'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miley Cyrus odavno nije ona slatka mala Disneyeva djevojčica, a kako sama gleda na svoju promjenu ispričala je u popularnom showu 'Fashion Police'.

Miley Cyrus u zadnjih je nekoliko godina doživjela nekoliko stilskih promjena; kraća frizura i provokativna odjeća sada su njezin stil.

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković simpatično ili? Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

I dok ju neki voli a drugi ne, Miley se pokušavala obraniti u intervjuu s Kelly Osbourne – i sebe i svoj stil.

>> Miley Cyrus u intervjuu progovorila o kontroverznom spotu 'We Can't Stop'

Miley priznaje da joj pomalo i smeta slika koja ju prati u javnosti nakon 'Hannah Montane' koju je godinama glumil, te da se osjeća kao robot koji nema svoje 'ja'.

A što se tiče njezinog slobodnijeg i provokativnog stila, Miley je puna samopouzdanja. 'To se zove pubertet. Svi su prošli kroz to, a ja kroz to prolazim pred očima javnosti. Mislim da ljudi ne razumiju kako sam samo ljudsko biće', ističe Miley.

Nedavno je surađivala sa slavnim dizajnerom Marcom Jacobsom na liniji majica koje nose natpis 'Protect the Skin You're In' na kojoj pozira gola. 'Ako mogu iskoristiti svoju karijeru i slavu za sobro, pa i kao to znači da moram biti gola, neka tako bude', kaže Miley koja se našla na Maximovoj listi Top 100 najseksi žena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene