Sestra Patricka Schwarzeneggera očito ne voli baš bratovu novu curu.


Čini se da obitelj Patricka Schwarzeneggera ne odobrava njegovu vezu s Miley Cyrus. Naime, slavna pjevačica nije pozvana na rođendansku proslavu Katherine Schwarzenegger, sestre Patricka Schwarzeneggera.

Vezani članci Slika nije dostupna Uhvatili ga s drugom, no on je vjeran samo jednoj! Slika nije dostupna Uhvaćen u zagrljaju druge – što će mu reći cura?

Navodno je sin slavnog glumca Arnolda Schwarzeneggera imao ozbiljan razgovor s majkom koja mu je rekla da ne provodi dovoljno vremena s obitelji. Također, kako navodi izvor, mladi Patrick nije dovoljno vremena posvetio školi, a mnogi nagađaju da obitelj ne odobrava njegovu novu curu.

'Zasigurno je to rezultiralo tenzijama između Patricka i Miley jer na rođendanu nije bila samo obitelj već i puno prijatelja. Navodno bi njegova bivša cura zasigurno bila pozvana, ali Miley nije primila svoju pozivnicu', dodao je izvor za Hollywood Life.

Izmjenjivali nježnosti pred svima - Gdje mu je to ruka?

'Patrick je veoma blizak sa svojom sestrom pa joj nije želio prigovarati oko popisa gostiju', kaže izvor.

Miley i Patrick skupa su tek nekoliko tjedana, a šuška se da se njegova majka i dalje nada da ta veza neće potrajati i da njezin sin može naći puno bolju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook