Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I dok Keaton slovi kao jedan od favorita i za Oscara, u centar pažnje došao je i njegov sin.


Ova godina nosi nam i mnoga nova imena. I dok je glumac Michael Keaton oživio svoju karijeru filmom 'Birdman' za čiju je izvedbu dobio i Zlatni globus, u centar pažnje došao je i njegov sin Sean Douglas kojega je nahvalio u svojem govoru zahvale.

Zlatni globus 2015: Amy Adams održala je govor koji je iznenadio mnoge - Dobit će blizance?

Vezani članci Slika nije dostupna Vaš favorit za Oscara - Jedan je Birdman! Slika nije dostupna Bivši miljenik Hollywooda - 'To je priča o svakome od nas'


'Moj najbolji prijatelj je drag, inteligentan, zabavan, talentiran, pažljiv. On je isto tako i moj sin Sean, Volim te svim svojim srcem, prijatelju', rekao je 63-godišnji Michael.

Sean je inače uspješan glazbenik, a surađivao je s Demi Lovato na njezinom hitu 'Heart Attach' kao i na velikom hitu Jasona Derula 'Talk Dirty'. Njegov posljednji projekt je rad na novom Madonninom albumu 'Rebel Heart', a surađivao je i s Michaelom Boltonom, Davidom Guettom, Timbalandom, The Backstreet Boysima...

31-godišnji  Sean Douglas svakako vrijedi pažnje, a zanimljivo je i da je glazbenik uzeo i originalno očevo prezime koje je pak on promijenio kada je počinjao svoju hollywoodsku karijeru.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook