Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati akcijski junak Superman još jednom se uzdigao u nebesa i poletio - ovog puta u novoj priči o superjunaku - 'Men of Steel'.


Supermana odnosno Clarka Kenta iliti Kal-El-a u filmu 'Men of Steel' tumači britanski glumac Henry Cavill koji se u društvu ostatka glumačkog tima pojavio jučer na svjetskoj premijeri filma u New Yorku.

Vezani članci Henry Cavill Miljenik žena uhvaćen u šetnji sa zanosnom plavušom, nije dugo trebalo da se sazna o kome je riječ Slika nije dostupna Kako se samo sad lupaju po glavi oni koji su mu se rugali!

Henry je oduševljen brzinom kojom je dobio ulogu u priči o jednom od omiljenih superjunaka.

'Bio sam na jednoj audiciji i sve je trajalo oko mjesec i pol. Obično se audicije i pregovori protežu i do 4 mjeseca. No, ovog puta sam zaista imao sreću', izjavio je Henry na crvenom tepihu povodom svjetske premijere u New Yorku.

Film, koji govori o dječaku sa super moćima, rođenom na Kryptonu, a odgojenom na Zemlji, režirao je Zach Snyder.

Kevin Costner tumači ulogu Supermanovog oca sa Zemlje, Jonathana Kenta, dok je Russell Crowe dobio ulogu Jor-El-a, Supermanova oca s Kryptona. Zločestog generala Zoda tumači Michael Shannon.

Mnogo je pažnje u ovom filmu izazvalo i Supermanovo novo odijelo od kojeg je prepoznatljivo ostalo slovo 'S' i crveni plašt. Više nema onih poznatih crvenih gaćica i žutog pojasa već je cijeli superman nekako tech dotjeran.

'Kostim je uzak i tijesan no ujedno je i zadivljujuć', izjavio je Cavill koji se u njega morao doslovno uvlačiti jer na ovom odijelu nema nikakvog patent zatvarača.

Dječja želja glumice Amy Adams ostvarila se kad je dobila ulogu novinarke Lois Lane dok njezinog šefa Perryja Whitea tumači veteran Laurence Fishburne.

Upitan što Cavill unosi u ovo najnovije izdanje priče o Supermanu, Fishburne je izjavio: 'Donosi osjećajnost kakvu dosad nismo vidjeli'.

Film 'Men of Steel' u američka kina dolazi 14. lipnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook