5-6 piva

'Bolje poljupci vrući, slavimo pjevajući'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U prodaji je debitantski EP 'Bolji nego ikad' tamburaša u starkama - Mejaša. Dečki imaju i novi singl koji nikako nemojte propustiti!

Tamburaši u starkama MEJAŠI objavili su sedam pjesama koje uključuju dosad objavljene singlove 'Previše ljubavi', 'Uživajmo dok smo mladi', aktualni singl 'Bolji nego ikad', hit godine 'Zorica' i to u dvije verzije (hrvatska i EU) te obradu hita 'Od Prevlake do Dunava' i novi singl '5-6 piva'.

Pogledaj i ovo showbuzz Majica Privođenje Maje Šuput dobilo svoju pjesmu!

EKSKLUZIVNO Otkrivamo tko je Zorica!

Glazbu za '5-6 piva' potpisuje Denis Dumančić, koji je s Fayom i koautor teksta. 'Osjetili smo da je došlo vrijeme za novu pjesmu pa smo nastavili raditi po osjećaju kao i do sada. Pjesma '5-6 piva' je veselog i plesnog ritma te pamtljive melodije pa se nadamo da ce se svidjeti publici i da ce je prihvatiti kao i naše dosadašnje pjesme. Denis Dumančić je autor pjesme, a Fayo i Branimir Mihaljević su također bitni krivci bez kojih ni ova pjesma ne bi bila takva kakva je', kažu Mejaši.

Spot je snimao Filip Dizdar sa svojom ekipom u predivnoj kući na Trakošćanu. Uskoro će biti i vani, a do tada poslušajte njihov novi singl!


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene