Na pozornici diva, a iza...

Sve osvojila svojom pozadinom, ali prijatelji znaju istinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na crvenom tepihu izgleda kao prava diva, a iza pozornice situacija je drugačija.

Meghan Trainor proslavila se pjesmom 'All About That Bass' i sada je punašna pjevačica stekla obožavatelje diljem cijelog svijeta. U hitu koji ne silazi s glazbenih ljestvica Meghan se obraća svim nesigurnim curama koje su zlobnici uvjerili kako njihovo tijelo ili izgled nisu savršeni.

Pogledaj i ovo Meghan Trainor Malo je i kritizirali Nekad je prozivala mršave djevojke, a sada je sama skinula 30 kilograma i ne nalikuje na staru sebe

Šokantno priznanje: 'Bila bi ti zgodna cura, ali trebala bi imati deset kila manje'

Iako potiče mlade djevojke da vole svoje tijelo, Megan odnedavno ima novo pravilo – nema hrane prije nastupa. Na greškama je naučila da se na pozornicu ne izlazi punog želuca.

'Ne tako davno imala sam nastup. Neposredno prije toga bila sam gladna pa sam si naručila porciju bolonjeza. Pojela sam cijeli tanjur i još sam ga na kraju oblizala. I sve sam zalila mineralnom vodom kako bih što prije probavila ručak. Greška! Kad sam se popela na pozornicu i počela pjevati, želudac mi se počeo buniti. Prvo je 'kruljilo' nekoliko sekunda toliko glasno da sam mislila da cijela dvorana to čuje, a onda sam se podrignula ravno u mikrofon. Moja ekipa odvalila se od smijeha iza pozornice i od tada me zovu 'kraljica podrigivanja', rekla je Megan za Teen.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene