''Sorry, Franka''

Tek su se vjenčali, a već se razilaze: Medeni mjesec Vedrana Ćorluke i Franke Batelić malo će pričekati

Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Prošlog vikenda Franka Batelić i Vedran Ćorluka bili su glavna tema domaćih medija. Par se nakon šest godina veze vjenčao u Istri

Prošlog vikenda Franka Batelić i Vedran Ćorluka bili su glavna tema domaćih medija.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Šest godina ljubavi Spojilo ih je Zrće, a danas se žene: Kako su izgledali počeci veze Vedrana i Franke

Nogometno-pjevački par prošle je subote izgovorio sudbonosno "da" nakon 6 godina ljubavi u istarskim Balama, a veliko slavlje održano je u luksuznoj vili Meneghetti.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Prekrasna Franka blistala je u vjenčanici dizajnerice Caroline Herrere, dok je Vedran bio vrlo elegantan u tamnoplavom odijelu. Par je tijekom večeri podijelio čak nekoliko fotografija na svojim društvenim mrežama, a dio se javnosti nakon slavlja pitao gdje će mladi par krenuti na medeni mjesec.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

No čini se kako će on pričekati, a to smo saznali na Vedranovu profilu, gdje je objavio da se prije desetak sati uputio u Moskvu.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

"Oprosti, Franka, za nas nema medenog mjeseca. Od sutra povratak na posao. Moskva, na putu sam", napisao je Vedran ispod fotografije kojom je potvrdio početak nove sezone u klubu Lokomotiv Moscow.

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Foto: Borna Fili?

Podsjetimo, par se vjenčao nakon šest godina ljubavi koja je započela u ljeto 2012. godine na Zrću, a slovi za jedan od najljepših i najstabilnijih domaćih parova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene