Prošlog vikenda Franka Batelić i Vedran Ćorluka bili su glavna tema domaćih medija. Par se nakon šest godina veze vjenčao u Istri

Galerija


Prošlog vikenda Franka Batelić i Vedran Ćorluka bili su glavna tema domaćih medija.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Čisti hedonizam: Pogledajte kako novopečeni supružnici Tatarinov uživaju na medenom mjesecu Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Ćorluka se vratio kući i odmah opalio selfie s dvoje "najdražih ljudi na svijetu"

Nogometno-pjevački par prošle je subote izgovorio sudbonosno "da" nakon 6 godina ljubavi u istarskim Balama, a veliko slavlje održano je u luksuznoj vili Meneghetti.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Prekrasna Franka blistala je u vjenčanici dizajnerice Caroline Herrere, dok je Vedran bio vrlo elegantan u tamnoplavom odijelu. Par je tijekom večeri podijelio čak nekoliko fotografija na svojim društvenim mrežama, a dio se javnosti nakon slavlja pitao gdje će mladi par krenuti na medeni mjesec.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

No čini se kako će on pričekati, a to smo saznali na Vedranovu profilu, gdje je objavio da se prije desetak sati uputio u Moskvu.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

"Oprosti, Franka, za nas nema medenog mjeseca. Od sutra povratak na posao. Moskva, na putu sam", napisao je Vedran ispod fotografije kojom je potvrdio početak nove sezone u klubu Lokomotiv Moscow.

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić)
Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić)

Podsjetimo, par se vjenčao nakon šest godina ljubavi koja je započela u ljeto 2012. godine na Zrću, a slovi za jedan od najljepših i najstabilnijih domaćih parova.