Nakon napornih treninga, vrijeme je za opuštanje …


Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Intera, Mateo Kovačić i njegova dugogodišnja djevojka Izabela Andrijanić otišli su na nezaboravan odmor daleko od očiju javnosti.

Vezani članci Žičana ograda (Foto: Dnevnik.hr) Lezbos pod opsadom, a sve bi se moglo preliti i na Hrvatsku: "Po osam sati moramo stajati u redovima za hranu, tuševe, toalet..." Slika nije dostupna Migranti se prerušili u odbojkaše kako bi došli do Švicarske, razotkrili ih na aerodromu u Ateni

Grčki otok Mikonos lokacija je u koju se Izabela jednostavno zaljubila, a sa svojim je prijateljima na Instagramu odlučila podijeliti barem djelić tog raja na zemlji.

Nogometaš otkrio na što ga djevojka nikad nije uspjela nagovoriti

'Skupljaj trenutke, a ne stvari', napisala je Izabela u opisu jedne od fotografija.

Budući da je mlad i uspješan, Mateo ima i dosta obožavateljica, no sve se one mogu sakriti pred njegovom Izabelom, koju je upoznao u crkvi Sv. Antuna Padovanskog, gdje je Mateo bio ministrant.

'Najviše cijenim iskrenost, jednostavnost, skromnost, to mi je najvažnije kod djevojaka. Naravno, izgled je također važan, ali ne gledam to toliko, najvažnije mi je kakva je netko osoba. Važno mi je da je djevojka dobra, ljubazna, pristojna', otkrio je Mateo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook