Mladi nogometaš Mateo Kovačić proslavio je svoj 22. rođendan. Zvijezda proslave ipak je bila njegova prelijepa djevojka Izabela Andrijanić.


Mladi i perspektivni nogometaš Mateo Kovačić proveo je protekli vikend u slavljeničkoj atmosferi. Naime, proslavio je svoj 22. rođendan!

Vezani članci Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Britanci ju jedva čekaju, Španjolci tuguju za njom, a Hrvati pričaju o pozi u kojoj se ponovno fotografirala Slika nije dostupna Prava 'Hermosa' - Španjolci u transu zbog Izabele, djevojke Matea Kovačića

Na proslavi se našao i njegov kolega iz Real Madrida, reprezentativac Luka Modrić. Ipak, najviše pozornosti na proslavi plijenila je Kovačićeva prelijepa zaručnica Izabela Andrijanić. U vezi su šest godina, a lijepa djevojka imala je glavnu ulogu pri pripremi svečane proslave.

 

Thank you for your nice wishes!! #22

A photo posted by Mateo Kovacic (@mateokova16) on

Mateo je sa obožavateljima na Instagramu podijelio fotografije sa svoje proslave, a oni su mu oduševljeno čestitali. Čestitao mu je i Modrić, nazvavši ga svojim mladim bratom. Uz prelijepu Izabelu i takve prijatelje, Mateo nema što više željeti! Neka samo tako i ostane!

 

06.05

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on