Mateo, Izabel i Jelena Kovačić uživali su na NFL utakmici na londonskom Wembleyju.

Galerija


Nogometaš Mateo Kovačić cijeli je život okružen lijepim ženama.

Vezani članci Izabel Kovačić Izabel Kovačić pozirala u pripijenoj haljini i ponosno pokazala poveći trudnički trbuh, odbrojava dane do rođenja bebe Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić otkrila što radi u Londonu dok njezin suprug Mateo igra nogomet

Hrvatski reprezentativac od ove je sezone na jednogodišnjoj posudbi u nogometnom klubu Chelsea, no našao je slobodnog vremena za uživanje u društvu lijepe supruge Izabel, sestre Jelene i njezinog supruga.

Izabel, Mateo i Jelena Kovačić (Foto: Instagram)
Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Društvo se tako na Instagramu pohvalilo gledanjem jučerašnje NFL utakmice na Wembleyju koja se igrala između Tennessee Titansa i Los Angeles Chargersa, a najviše pažnje standardno su privukle dame.

Plavokosa Izabel blistala je u ležernom izdanju traperica, sakoa i tenisica, a iznenadila je i izborom modnih dodataka, odnosno plave šilterice koju je okrenula na "krivu" stranu. Istovremeno, Mateova sestra Jelena odlučila se za odijelo gingham uzorka te nešto jači make-up.

Britanska javnost Izabel je dočekala s oduševljenjem, a i prije nego je stigla, nazvali su je "kraljicom Londona".

Vjerujemo kako bi ista bila oduševljena i Mateovom sestrom Jelenom koja je vjenčanje imala na isti dan kada i Vedran Ćorluka i Franka Batelić, zbog čega bračni par Kovačić nije mogao biti u Istri.

Svom dugogodišnjem partneru Davoru "da" je rekla 9 mjeseci nakon romantičnih zaruka, a vjenčanje je održano u istoj crkvi gdje su se godinu dana prije vjenčali Mateo i Izabel nakon 8 godina veze.