Rimac nasmijava do suza

Meghan, makni se! Znate li tko je princeza Kate od Odžaka?

Katarina Lovrić (Foto: Instagram) Katarina Lovrić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac i Katarina Lovrić s prijateljima (FOTO: Instagram) Katarina Lovrić (Foto: Instagram) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) +0 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Galerija

Kraljevski par Meghan Markle i princ Harry u zajednički život otišli su u prekrasnom Jaguaru, kojeg je prerađivao i Mate Rimac. Prije Meghan, u njega je sjela njegova princeza.

Kada su Meghan Markle i princ Harry sjeli u Jaguar, u čijoj preradi je sudjelovao i Mate Rimac, cijeli svijet je bio oduševljen! Predivni automobil odvezao je Meghan i Harryja u njihov zajednički život, no Mate otkriva - nisu prvi par koji ga je isprobao. Naime, prva je u njega sjela princeza Kate.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

"Mnogi ne znaju da je princeza Kate isprobala Jaguar prije princeze Meghan. Princeza Kate od Odžaka, Livno", napisao je duhoviti Rimac uz fotografiju koju je objavio na svom Facebooku. A na njoj vidimo njega i njegovu lijepu djevojku Katarinu Lovrić, odnosno Kate od Odžaka, kako sjede u Jaguaru. Katarina i Mate u sretnoj su vezi već tri godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene