Kraljevski par Meghan Markle i princ Harry u zajednički život otišli su u prekrasnom Jaguaru, kojeg je prerađivao i Mate Rimac. Prije Meghan, u njega je sjela njegova princeza.

Galerija


Kada su Meghan Markle i princ Harry sjeli u Jaguar, u čijoj preradi je sudjelovao i Mate Rimac, cijeli svijet je bio oduševljen! Predivni automobil odvezao je Meghan i Harryja u njihov zajednički život, no Mate otkriva - nisu prvi par koji ga je isprobao. Naime, prva je u njega sjela princeza Kate.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Britanci šokirani novim ispadom Meghan i Harryja: "Odjekuju bijesom i pakošću, bit će još gore!" Meghan Markle Eto nje opet: Meghan Markle poručila kako ju ništa ne može spriječiti u korištenju brenda Sussex Royal

"Mnogi ne znaju da je princeza Kate isprobala Jaguar prije princeze Meghan. Princeza Kate od Odžaka, Livno", napisao je duhoviti Rimac uz fotografiju koju je objavio na svom Facebooku. A na njoj vidimo njega i njegovu lijepu djevojku Katarinu Lovrić, odnosno Kate od Odžaka, kako sjede u Jaguaru. Katarina i Mate u sretnoj su vezi već tri godine.