Klinci navalite

MAŠTINEJE za djecu u kinu Tuškanac - i to besplatno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od 11. svibnja u zagrebačkom kinu Tuškanac počinje projekt umjetničkih radionica i filmskih matineja namijenjen djeci od dvije do sedam godina, a ulaz je besplatan.

Projekt umjetničkih radionica i filmskih matineja pod nazivom MAŠTINEJE se održava od 11. svibnja do 1.lipnja 2013 u kinu Tuškanac. Namijenjen je djeci od dvije do sedam godina, a ulaz djeci i roditeljima je besplatan.

Pogledaj i ovo showbuzz UNICEF Kino Tuškanac s pljeskom dočekalo ekipu 'Duha iz močvare'

Druženje, igra i zabava traju od 10:00 do 13:00 sati u periodu od četiri vikenda. Svaku subotu djeca mogu uživati u čarobnom svijetu bajki, lutaka, maštovitih predstava i kreativnih radionica Kazališta tvornica lutaka. Paralelno s filmskim programom održavat će se likovne i interaktivne-edukativne radionice pod stručnim vodstvom teta čuvalica.

Kazalište Tvornica lutaka Kazalište TVORNICA LUTAKA - kazalište je za djecu (i ponekad za odrasle). Djeluje kao umjetnička organizacija i priznato je umjetničko okupljalište djece; s počecima rada još iz 2003. godine. Ta zagrebačka „lutalica“ koja se skrasila na Sceni kina Grič u Zagrebu (Jurišićeva 6, odmah pored središnjeg trga), zapravo je svugdje gdje su djeca: u vrtićima, školama, domovima kulture, učilištima, dvoranama i na trgovima.

Okuplja mlade, često nagrađivane autore, pripravne na eksperimentalni pristup i puno entuzijazma.
U bogatom stalnom repertoaru niz je predstava s porukom i poukom, najčešće o ljubavi, dobroti i dobročinstvu, osmijehu i zajedništvu, ali i pravilnoj prehrani, znanju i učenju, odrastanju, zaštiti prirode i životinja… Tvornica lutaka ne koristi samo izričaj lutkarskih ili dramskih predstava, već često poseže za multimedijskim i alternativnim oblicima teatra. Tvornica lutaka do sada je producirala tridesetak predstava.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene