Dino pohvalio

'Teško me je impresionirati, no neki od vas su mi zatvoriti usta'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U prvom izazovu u MasterChef kuhinji u koju su ušli samo najbolji kuhari amateri, Iva Pehar je osvojila naklonost žirija svojom tortom, a kandidat Danijel Živković pokazao se kao najbolji u drugom izazovu koji ih je ondje dočekao – u prepoznavanju komada mesa.

Prvi zadatak u MasterChef kuhinji bio je napraviti Jelo s potpisom, s kojim su kandidati trebali predstaviti svoju osobnost, sposobnost i kulinarsku vještinu. Najuspješnija među njima je bila Iva koja je zaključila da je njezino reprezentativno jelo ono koje uvijek sprema svome ocu: „Odlučila sam se raditi desert jer to zaista volim raditi, to sam ja i desert koji sam odabrala je zapravo najdraža torta mog tate“ i čini se kako Iva nije pogriješila, a njezin uradak Dino je pohvalio riječima: „Ovo ti je lijep minimalistički tanjur“.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin ''brate...'' Damir Tomljanović objavio fotografiju chefa Vukija i tek rođene kćeri, a onda mu je uputio i originalnu čestitku!

Šesnaestero hrabrih ostalo je u igri za prestižnu titulu MasterChefa

Dok je Iva odmah znala što će prezentirati žiriju, Danijel se odlučio na jelo s lososom kojega nikad prije nije pripremao. „Mango, losos, pistaccio, što radiš ti?“ upitao ga je Dino, na što mu je Danijel odgovorio kako je u ovom izazovu odlučio sam sebi dodati jedan izazov pa je iz tog razloga odabrao namirnice koje nikada nije koristio. Radovan mu zamjerio što je servirao jelo koje nije nikada pravio te mu poručio:„Ovdje nisi niti malo ti!“ Naspram Danijela, Dario je kuhao na sigurno, a žiriju je servirao hobotnicu koja mu je oduvijek bila draga i kako kaže, želio je to napraviti na svoj način.

„Mama mi je kuharica, ali nisam najviše naučio od svoje mame u kuhanju jer ipak je tu bila i moja baba. Mada me uvijek kritizirala da nešto fali, ali nema veze, za mene je to uvijek dobro“ Iako je bio siguran u svoj odabir, Dino mu je poručio kako od njega očekuje da bude mrvicu urbaniji te dodao: „Ovo su jela koje bih očekivao od čovjeka koji je na zalasku svoje ne baš pretjerano uspješne kuharske karijere“. Sličan komentar dobio je i Valerio koji se uzdao u svoj tanjur: „Ovo je solidan rižoto i ništa dalje. Ovo meni spada u neku pizzeriju na rubu grada u Frankfurtu kojega drži neki Talijan koji kao eto nešto kuha“

„U trenutku kad je Dino probao moje jelo, kad je polizao prste ja sam bila najsretnija na svijetu“ izjavila je Martina čijim je tanjurom žiri bio izuzetno zadovoljan.

MasterChef gledajte u nedjelju navečer samo na NOVOJ TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene