Martin Kutnar je pravi virtuoz. Pokazao je to i u protekloj sezoni "Supertalenta".

Galerija


Gledatelje Nove TV večeras očekuje posljednja epizoda hit serije 'Bit ćeš moja', a s jednakim uzbuđenjem, otkrio je, dočekat će ju i finalist Supertalenta Martin Kutnar. Martin je još jedanput pokazao svoje virtuozno umijeće te odsvirao glavni soundtrack iz serije.

Vezani članci Supertalent (FOTO: Anamaria Batur) Ovo su megavesele čestitke! Pogledajte video koji će vam uljepšati Božić Emil i Mateja (FOTO: PR) - 1 Imamo pobjednike! Senzacionalni Emil i Mateja osvojili titulu novog Supertalenta

"Moja majka i sestra prate seriju od njezinog početka, i kako sam ja uvijek u to vrijeme bio u drugoj sobi, ono što mi je privuklo pažnju bila je glazbena podloga serije. Jako mi se svidjela te sam preko glazbe zavolio gledati i seriju. Nakon što sam pogledao par epizoda, morao sam odsvirati tu skladbu!", otkrio je Martin Kutnar, koji je cijelu Hrvatsku oduševio svojim umijećem sviranja violončela, harmonike i klavira.

Martin je još priznao kako je on "team Kemal" kao i da jedva čeka vidjeti napetu završnicu serije. Posljednja epizoda serije neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a tko će u konačnici pobijediti, Kemal ili Emir u njihovom posljednjem obračunu, ne propustite doznati. Dok gledatelji s nestrpljenjem iščekuju veliku završnicu serije, svakako ne propustite pogledati uradak Martina Kutnara, inspiriranim glazbenom podlogom turske uspješnice "Bit ćeš moja"!

Burak Ozcivit, Martin Kutnar (FOTO: Instagram)
Burak Ozcivit, Martin Kutnar (FOTO: Instagram)