Martin Kutnar je pravi virtuoz. Pokazao je to i u protekloj sezoni "Supertalenta".

Galerija


Gledatelje Nove TV večeras očekuje posljednja epizoda hit serije 'Bit ćeš moja', a s jednakim uzbuđenjem, otkrio je, dočekat će ju i finalist Supertalenta Martin Kutnar. Martin je još jedanput pokazao svoje virtuozno umijeće te odsvirao glavni soundtrack iz serije.

Vezani članci Maja Šuput Počele audicije za novu sezonu Supertalenta, Šuput mjesec dana nakon poroda sjela za sudački stol! Martin Kutnar (Foto: Instagram) Talentirani hrvatski harmonikaš koji se proslavio u Supertalentu nastupio je u New Yorku!

"Moja majka i sestra prate seriju od njezinog početka, i kako sam ja uvijek u to vrijeme bio u drugoj sobi, ono što mi je privuklo pažnju bila je glazbena podloga serije. Jako mi se svidjela te sam preko glazbe zavolio gledati i seriju. Nakon što sam pogledao par epizoda, morao sam odsvirati tu skladbu!", otkrio je Martin Kutnar, koji je cijelu Hrvatsku oduševio svojim umijećem sviranja violončela, harmonike i klavira.

Martin je još priznao kako je on "team Kemal" kao i da jedva čeka vidjeti napetu završnicu serije. Posljednja epizoda serije neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a tko će u konačnici pobijediti, Kemal ili Emir u njihovom posljednjem obračunu, ne propustite doznati. Dok gledatelji s nestrpljenjem iščekuju veliku završnicu serije, svakako ne propustite pogledati uradak Martina Kutnara, inspiriranim glazbenom podlogom turske uspješnice "Bit ćeš moja"!

Burak Ozcivit, Martin Kutnar (FOTO: Instagram)
Burak Ozcivit, Martin Kutnar (FOTO: Instagram)