Ne treba im šampon

Ćelavci napadaju domaću estradu: Mladi, ambiciozni i žene lude za njima, tko su oni?

Marko Škugor, Mario Roth, Ivan Stapić (FOTO: Pixell) Marko Škugor, Mario Roth, Ivan Stapić (FOTO: Pixell)

Oni su jedna potpuno nova generacija glazbenika

Mario Roth, Marko Škugor i Ivan Stapić novija su imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, no zajedničko im je i to što imaju istu frizuru, točnije ćelavi su.

Pogledaj i ovo Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato sakrili se iza maski voditelja Nove TV bit će ovo dobra sezona TLZP-a! Ma tko se to sakrio iza maske naših voditelja Valentine Baus i Dine Goleša? ''To kako su se oni transformirali, ma nevjerojatno!''

Njima šampon ne treba, brže su spremni, a i žene vole ćelavce, to se od vajka zna.

Iako su ćelavi muškarci nekada imali imidž opasnih momaka, danas se sve češće susreću fini, kulturni, obrazovani. Ćelava glava više nije sinonim za nekog ''opakog'' već se radi o praktičnosti zbog koje dečki rado obriju glavu.

Mi smo odabrali tri mlada domaća glazbenika koja bilježe brojne uspjehe, a zajednička im je upravo ćelava glava.

Mario Roth

Mario Roth glazbom se bavi već više od desetljeća no posljednjih godina bilježi veće uspjehe. Grupa Vigor ruši sve rekorde, a njegovo sudjelovanje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Marija je lansiralo među zvijezde.

Ovaj Osječanin postao je tako i pravi hit među ženama. Obožavateljica ga oblijeću, a na društvenim mrežama često objavljuje golišave fotografije što žene posebno izluđuje.

Marko Škugor

Marko Škugor rođeni je Šibenčanin. Diplomirao je na smjeru Financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i magistar je ekonomije.

Najveći uspjeh doživio je 2013. godine kada je kao solist i prvi tenor "Klape s mora" predstavljao Hrvatsku na Eurosongu. Pjesma ''Mižerja'' Marka je lansirala u glazbenu orbitu.

Marko kreće u osvajanje domaćih festivala, a pripada mu i titula jednog od najboljih domaćih vokala. Iza sebe ima i duet s Oliver Dragojevićem za pjesmu "Samo s tobom sam upoznao ljubav" koja je brzo postala omiljena pjesma mladenaca za prvi ples.

Ivan Stapić

Ivan Stapić devedesetih je bio velika teen zvijezda, a onda je jednostavno nestao. Prije nekoliko godina se vratio i njegov je glazbeni izričaj naišao na odobravanje od mnogobrojnih fešta i veselja. Naime, Ivan Stapić, kojeg od milja zovu slavonski Jole, ima titulu kralja svadbi i kralja dobre zabave.

Ivan je svoj povratak započeo u rodnoj Slavoniji no nije dugo trebalo da njegove gaže krenu i diljem juga Hrvatske.

Ivan se posljednjih tjedana bacio i na regionalno osvajanje scene pa je tako već prve uspjehe zabilježio u susjednoj BiH.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene