Pala i bračna ponuda

Zgodna Hrvatica postala najpoželjniji Turčin: "Ženo, razbijaš!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I mi imamo svog Buraka (iako iza njega stoji žena). Marina Mamić opet briljira vlastitim transformacijama.

Jedan od najzgodnijih turskih glumaca Burak Ozcivit dobio je svog hrvatskog dvojnika. Točnije, dvojnicu. I to zahvaljujući talentiranoj vizažistici Marini Mamić. Marina je inače poznata po sjajnim transformacijama u brojne svjetske zvijezde, a ovog puta inspiraciju je dobila zahvaljujući turskoj uspješnici "Bit ćeš moja u kojoj markantan Burak tumači lik Kemala.

Pogledaj i ovo Zdravko i Marina Mamić - 2 buran ljubavni život Sve žene Zdravka Mamića: Prvom suprugom oženio se dva puta, a od druge se razveo zbog 30 godina mlađe?

Marinina transformacija oduševila je njezine brojne pratitelje na Instagramu pa komplimenata nije nedostajalo, ali ni bračnih ponuda. "Marina, oženi me", "Prezgodan si muškarac", "Ženo, razbijaš", "Ovo je top", "Rasturaš", samo su neki od komplimenata upućenih mladoj vizažistici.

 

A post shared by Marina Mamic (@marinamamic) on

Ova talentirana Zagrepčanka nevjerojatno uživa u vlastitim transformacijama koje nerijetko primijete i velike svjetske zvijezde. Pohvalu za svoj rad svojedobno je dobila i od slavne Julije Roberts koja je Marininu transformaciju podijelila na svojim društvenim mrežama. Inače, svoj talent Marina je već nebrojeno puta pokazala i tijekom showa "Tvoje lice zvuči poznato" na kojem je bila angažirana kao vizažistica.

 

A post shared by Marina Mamic (@marinamamic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene