Bit će ovo vatrene ljepotice

Kad već imamo najljepše navijačice, evo i prijedloga kako da se našminkaju za nedjeljnu utakmicu! E to će onda biti prava podrška!

Marina Mamić (FOTO: Instagram) Marina Mamić (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić (FOTO: Instagram) Marina Mamić- kako napraviti dobar selfie (Foto: Samsung Galaxy S9) Marina Mamić- kako napraviti dobar selfie - 7 Marina Mamić:Selfie focus pomoći će vam da sakrite nered iza sebe (Foto: Samsung Galaxy S9) +0 Marina Mamić: Bitan je kut fotkanja Galerija

Marina Mamić pokazala kako bi se domaće ljepotice na stadionu mogle našminkati.

Marina Mamić možda je i najveća genijalka među vizažisticama, a koliko je genijalna govore i njezini prijedlozi za šminkanje tijekom nogometnog prvenstva – točnije za veliko finale u kojem igra Hrvatska.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll (FOTO: Instagram) Ona je živa vatra Stigla je Ivana, Moskva na nogama! Najljepša hrvatska navijačica Vatrene bodri u novom seksi dresu

Vizažistica poznata i kao dio stručnog tima showa Tvoje lice zvuči poznato, objavila je toliko moćne objave da smo ih morali prenijeti kako bismo našim vatrenim navijačicama dali prijedlog kako se ukrasiti za nedjelju. Niže su prijedlozi, a vi nas iznenadite u nedjelju.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

 

A post shared by MARINA MAKE-UP (@marinamamic) on

 

A post shared by MARINA MAKE-UP (@marinamamic) on

 

A post shared by MARINA MAKE-UP (@marinamamic) on

 

A post shared by MARINA MAKE-UP (@marinamamic) on

 

A post shared by MARINA MAKE-UP (@marinamamic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene