Pravo osvježenje

DRUGAČIJA OD OSTALIH Šveđanka postala pravi hit – pogledajte zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim što upravlja avionima, Maria je zgodna plavuša koja vježba jogu već dugo, a nerijetko se svojim pozama pohvali i na Instagramu.

Maria Pettersson je 32-godišnja Šveđanka koja je zahvaljujući svojim objavama na društvenoj mreži Instagram postala hit na internetu i prava inspiracija za mnoge.

Pogledaj i ovo Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) opet u centru pažnje Šime Vrsaljko napravio potez na koji su obožavatelji čekali više od dva mjeseca, no o jednoj stvari još mudro šuti

U dane kada na Instagramu možemo vidjeti samo selfije i nove modne kombinacije, Maria je odlučila promovirati svoje zanimanje, a njezina je zarazna pozitivna energija poslala dodatnu poruku. Maria je s 25 postala pilotkinja manjih letjelica, a s 30 je počela upravljati avionima. Trenutno radi za niskobudžetni Ryanair, a na Instagramu ima preko 128.000 fanova.

Sve je krenulo tako da je na svom Instagramu počela objavljivati svoje fotografije iz kokpita kako bi obitelj i prijatelji mogli vidjeti kako izgleda njezina svakodnevnica. Nakon nekog vremena počela je dobivati poruke fanova koji su poželjeli postati pilot ili pilotkinja kao što je i ona.

‘Strašno mi se sviđaju pozitivne reakcije fanova i pitanja mladih ljudi kako postati pilot, što sve treba učiniti i slično. Trudim se što više putovati kad sam slobodna, a ovo ljeto sam već bila u Berlinu, Londonu i Stockholmu. Kad putujem za sebe, najviše volim rajske plaže i avanture. Do sad mi je najljepše bilo u Kolumbiji gdje imaju prekrasne plaže, ali i mogućnosti planinarenja i istraživanja šuma', rekla je za Daily Mail.

Pogledajte i nevjerojatnog mladića koji je umalo poginuo.

Osim što upravlja avionima, Maria je zgodna plavuša koja vježba jogu već dugo, a nerijetko se svojim pozama pohvali i na Instagramu.

Budući da njezin broj fanova stalno raste, počela je pisati i blog PilotMaria.com u kojem piše o industriji u kojoj radi.

 

 

Surround yourself with people who lift you up no matter what. Had such an amazing time catching up with these girls in Croatia a while back. I don't think I've ever done so much in just five days even went on our first ever music festival Thank you @flymeyoga for being the perfect host and @mariathepilot for being there

A photo posted by Maria (@pilotmaria) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene