Popularna 18-godišnjakinja

Kate Middleton dobila 'opaku' konkurenciju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok cijeli svijet bruji o popularnoj Kate Middleton, ova 18-godišnjakinja postaje svakim danom sve popularnija princeza...

Kate Middleton možda privlači najviše medijske pozornosti kad su članovi kraljevske obitelji u pitanju, no čini se da je dobila ozbiljnu konkurenciju!

Pogledaj i ovo Lalla Salma (Foto: Getty Images) Nagađanja su brojna Misterij nestale princeze: U javnosti nije viđena već dvije godine, mediji priču ignoriraju, a kralj o svemu šuti

Riječ je o 18-godišnjoj Mariji Olympiji od Grčke, čiji su roditelji okrunjena princeza Marie-Chantal i okrunjeni princ Pavlos, a koja je u jako kratkom vremenu postala jako popularna djevojka zahvaljujući Instagram profilu njezine majke, koja objavljuje mnoštvo fotografija svojih sinova i kćeri.

Službeno je - Kate Middleton očekuje drugo dijete!

Britanci proglasili Kate Middleton ikonom ljepote

Olympia studira dramu, povijest umjetnosti i fotografiju u Londonu, a do sada se pojavljala na brojnim naslovnicama časopisa.

Rođena je u New Yorku, a odrastala u Londonu te je najstarija od petero djece, a ujedno i jedino žensko dijete. Živi sa svojim roditeljima i braćom: 15-godišnjim princem Constantinom Alexiosom, 13-godišnjim princem Achileasom Andreasom, 9-godišnjim Odysseasom Kimonom i 5-godišnjim Aristidisom Stavrosom.

Na Instagramu se često mogu vidjeti fotografije njihovog raskošnog života, od odmora na jahti tijekom krstarenja Mediteranom, zimskih praznika u Alpama pa sve do letova privatnim zrakoplovom s poznatim modnim dizajnerom Valentinom.

Evo kako izgleda djelić njihovog luksuznog svijeta:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene