Za nju povišica

Profesionalnost na razini: Domaća manekenka prošetala pistom sa slomljenim zglobom

Lucija Beden (Foto: PR) Lucija Beden (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Beden (Foto: PR) Lucija Beden (Foto: Instagram) Lucija Beden (Foto: Instagram) +0 Lucija Beden (Foto: Instagram) Galerija

Zagrebačka publika sinoć je uživala u još jednoj modnoj večeri u organizaciji Fashion.hr-a.

To se zove predanost poslu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Plijenila poglede Nives Celzijus zažarila prve redove na Bipa Fashion.hr-u: "Nisam znala da je to baš toliki dekolte!"

Zagrebačka publika sinoć je uživala u još jednoj modnoj večeri u organizaciji Fashion.hr-a, a na Zagrebačkom Velesajmu u glamuroznim krecijama Ivice Skoke uživala su brojna poznata lica.

No i pistom su prošetale brojne poznate manekenke, a jedna od njih svakako je i mlada Lucija Beden koja je imala čast zatvoriti Skokinu reviju u glamuroznoj crnoj kreaciji.

Luciju viđamo na gotovo svim domaćim revijama, no ovom je pokazala koliko je predana poslu, jer je pistom prošetala sa slomljenim zglobom na desnoj ruci, no gips je lukavo skriven. Što joj se dogodilo, Lucija je objasnila još nedavno na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 stavki ∞sti: 1) Otić se do faksa upisat na rolama: ✔ 2) Na povratku kući past tri metra od portuna: ✔ 3) Otić na @loveelfs reviju jer "mi nije ništa": ✔ 4) Tješit se kako su postepeno bubrenje i modrenje šake samo najnormalnije nuspojave nabivenosti dlana: ✔ 5) After party u Timeu zaminit s odlaskon na traumatologiju u Draškovićevoj: ✔ 6) Saznat da san reviju odradila sa slomljenon kosti: ✔ 7) Računat na moguću operaciju ukoliko 6-8 tjedana gipsa ne bude dovoljno za oporavak: ✔ 8) Tješit se da san zahvaljujući @ivaberisic ako ništa bar bila lipa tako sj*bana: ✔ #wecandoit ili #tosamojamogu ?

A post shared by Lucija Beden (@lucija4beden) on

Tako smo saznali da je na taj nesretni dan prije nešto više od tri tjedna krenula na upise na faks na rolama, no na povratku kući pala je 3 metra od ulaza. Iste je večeri odradila ELFS reviju u Hrvatskom glazbenom zavodu s natečenom rukom, jer je mislila da se samo natukla.

No "nije mi ništa" na kraju je završilo odlaskom na traumatologiju u Draškovićevu te saznanjem da je reviju odradila sa slomljenom kosti.

Ipak, čini se kako smeđokosu ljepoticu baš ništa ne može zaustaviti kada je u pitanju karijera. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Zanimljivosti Vidjeli smo ga već sto puta, no vrijeme stane kad Nives prošeće s ovako bujnim dekolteom

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Milišić (Foto: IN Magazin) - 2 Maja Milišić i Roberto Levak (Foto: PR) Maja Milišić (Foto: PR) Maja Milisic Farma (Foto: PR) +4 Maja Milisic Farma (Foto: PR) Zanimljivosti Je li ovo najseksi hrvatska zaštitarka? Farmerica Maja je kraljica Instagrama ali je, čini se, i opasna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene