Zagrebačka publika sinoć je uživala u još jednoj modnoj večeri u organizaciji Fashion.hr-a.

Galerija


To se zove predanost poslu.

Vezani članci Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus zažarila prve redove na Bipa Fashion.hr-u: "Nisam znala da je to baš toliki dekolte!" Ivica Skoko (Foto: PR) Majstor glamura Ivica Skoko oduševio publiku Bipa FASHION.HR-a

Zagrebačka publika sinoć je uživala u još jednoj modnoj večeri u organizaciji Fashion.hr-a, a na Zagrebačkom Velesajmu u glamuroznim krecijama Ivice Skoke uživala su brojna poznata lica.

No i pistom su prošetale brojne poznate manekenke, a jedna od njih svakako je i mlada Lucija Beden koja je imala čast zatvoriti Skokinu reviju u glamuroznoj crnoj kreaciji.

Luciju viđamo na gotovo svim domaćim revijama, no ovom je pokazala koliko je predana poslu, jer je pistom prošetala sa slomljenim zglobom na desnoj ruci, no gips je lukavo skriven. Što joj se dogodilo, Lucija je objasnila još nedavno na Instagramu.

Tako smo saznali da je na taj nesretni dan prije nešto više od tri tjedna krenula na upise na faks na rolama, no na povratku kući pala je 3 metra od ulaza. Iste je večeri odradila ELFS reviju u Hrvatskom glazbenom zavodu s natečenom rukom, jer je mislila da se samo natukla.

No "nije mi ništa" na kraju je završilo odlaskom na traumatologiju u Draškovićevu te saznanjem da je reviju odradila sa slomljenom kosti.

Ipak, čini se kako smeđokosu ljepoticu baš ništa ne može zaustaviti kada je u pitanju karijera. 

Vidjeli smo ga već sto puta, no vrijeme stane kad Nives prošeće s ovako bujnim dekolteom

Je li ovo najseksi hrvatska zaštitarka? Farmerica Maja je kraljica Instagrama ali je, čini se, i opasna!