Nasljednice američkog predsjednika još su jednom dokazale da su sasvim obične djevojke.


Iako su kćeri predsjednika SAD-a Malia i Sasha Obama već su nebrojeno puta dokazale da su prije svega sasvim obične djevojke koje žive, koliko im to teret slave dopušta, normalne živote.

Vezani članci Slika nije dostupna RODITELJSKIM STOPAMA Malia Obama upisat će Harvard, ali prvo će pauzirati godinu dana Slika nije dostupna ONE SU ODRASLE PRED OČIMA AMERIKE Prve curice danas su prave ljepotice

To dokazuje i posljednja informacija koja je procurila iz Bijele kuće. Obamine kćeri uskoro će se okušati u jednoj sasvim novoj ulozi u kojoj ih vrlo teško možemo zamisliti. Naime, djevojke će biti djeveruše na luksuznom vjenčanju Kristen Jarvis, inače bivše asistentice Michelle Obame, i Shauna Westa, bivšeg tajnog agenta Baracka Obame.

Na luksuzno vjenčanje par je potrošio 300 tisuća dolara što znači da će sve biti prvorazredno, a glamur i raskoš prštat će na sve strane. Za zabavu gostiju bit će zadužene R&B zvijezde Ledisi, Eric Benet i Kenny Larrimore kao i DJ B-Hen.

Na vjenčanje stiže i Michelle Obama, koja je nedavno oduševila javnost imitacijom svog supruga Baracka.

Ne sumnjamo da će se djevojke sjajno snaći u ovoj ulozi kojoj se neizmjerno vesele. Veselje će zasigurno biti još i veće ako jedna od Obaminih kćeri ulovi buket i time postane sljedeća na redu za udaju. Pitanje je samo što će njihov otac reći ako do toga zaista dođe.