Nasljednice američkog predsjednika još su jednom dokazale da su sasvim obične djevojke.


Iako su kćeri predsjednika SAD-a Malia i Sasha Obama već su nebrojeno puta dokazale da su prije svega sasvim obične djevojke koje žive, koliko im to teret slave dopušta, normalne živote.

To dokazuje i posljednja informacija koja je procurila iz Bijele kuće. Obamine kćeri uskoro će se okušati u jednoj sasvim novoj ulozi u kojoj ih vrlo teško možemo zamisliti. Naime, djevojke će biti djeveruše na luksuznom vjenčanju Kristen Jarvis, inače bivše asistentice Michelle Obame, i Shauna Westa, bivšeg tajnog agenta Baracka Obame.

Malia i Sasha Obama (Foto: Getty)

Na luksuzno vjenčanje par je potrošio 300 tisuća dolara što znači da će sve biti prvorazredno, a glamur i raskoš prštat će na sve strane. Za zabavu gostiju bit će zadužene R&B zvijezde Ledisi, Eric Benet i Kenny Larrimore kao i DJ B-Hen.

Na vjenčanje stiže i Michelle Obama, koja je nedavno oduševila javnost imitacijom svog supruga Baracka.

Ne sumnjamo da će se djevojke sjajno snaći u ovoj ulozi kojoj se neizmjerno vesele. Veselje će zasigurno biti još i veće ako jedna od Obaminih kćeri ulovi buket i time postane sljedeća na redu za udaju. Pitanje je samo što će njihov otac reći ako do toga zaista dođe.

Malia i Sasha Obama (Foto: Getty)