Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Očinska gesta Tonija Cetinskog raznježila je njegove obožavatelje.


Tony Cetinski je nenajavljenim dolaskom u Stuttgart iznenadio sina Christiana na njegov 18. rođendan, a potom ga odveo u kupnju gitare koju je njegov sin dugo priželjkivao.

Vezani članci Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Domaći pjevači koji svoju vjeru svjedoče kroz duhovnu glazbu: Evo koji su naši glazbenici obradili pjesme vjerske tematike Nesreća Za dlaku izbjegli tragediju! Tata u zadnji čas spasio dijete od pomahnitalog vozača

Pjevač je na Facebooku poručio kako se 'nećemo  lako riješiti Cetinskih' jer čini se da su geni ipak geni. Sin mu je, kako kaže, često namirisao neke od njegovih velikih hitova.

Kako su neke od najvećih domaćih zvijezda izgledale na početku svojih karijera?

'Sin je još ko klinac izgađo par singlova. Pia isto. Ona je ''Kriv'' odredila, bila joj je najbolja sa prošlog albuma, a mali je imao feeling ''Čovjek od leda'' da bi to mogao biti hit', rekao je Tony.  

Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18 rodjendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obecanu gitaru. Ako...

Posted by Tony Cetinski on Wednesday, July 8, 2015

'Ako je tebi, sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata', napisao je glazbenik i oduševio obožavatelje.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook