Nestašna Šuput

Što će reći dečko? Maja usred nastupa cmoknula drugog!

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Instagram) Žiri Supertalenta (Foto: PR) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Nastupom su Maja Šuput i Igor Barberić gledateljima poželjeli sve najbolje povodom blagdana. Maja ne bi bila Maja da nije priredila pravi show.

Maja Šuput nastupila je s Igorom Barberićem nakon što je završila još jedna sezona Supertalenta. Kao pobjednici slavili su plesači Emil i Matea, a potom su Maja i Igor svima čestitali blagdane prigodnom pjesmom i koreografijom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput u finalu Supertalenta Spektakl za kraj showa! Božićna čarolija Maje Šuput u finalu Supertalenta: Pogledajte haljinu od čak 15 kila o kojoj će se još dugo pričati!

Tijekom nastupa Igora je i poljubila, a na kraju je krenula i recitirati broj svog mobitela. U svom stilu, Šuput se uhvatila za glavu i na kraju spomenula svog odabranika, našalivši se do kraja. "Ustvari ne, ja sam u vezi!" nasmijala je Maja i voditelje i publiku!

Žiri Supertalenta (Foto: PR) Žiri Supertalenta (Foto: PR) Foto: PR
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene