Dvadesetčetvrta Miss Hrvatske Maja Spahija spremna je za put u Kinu.


Miss Hrvatske Maja Spahija itekako podsjeća na zlatno doba domaćih misica sredinom devedesetih. Mnogi joj prognoziraju odlične šanse na svjetskom izboru u Kini na koji putuje ovog petka.

Vezani članci Slika nije dostupna ELITNA PROSTITUCIJA Miss Crne Gore javno objavila degutantne poruke Slika nije dostupna ONA JE ŽENA S JAKIM STAVOM I KARAKTEROM Mlade ljepotice odabrale svoj najveći uzor!

Maja svoje uzbuđenje ne skriva.

'Spremna sam, jedva čekam otići u Kinu. To je dalek put, malo sam uzbuđena, malo nervozna, ali to je sve pozitivno uzbuđenje', rekla je Maja.

Od svojih je prijateljica dobila korisne savjete kojih će se zasigurno pridržavati u dalekome svijetu.

Ljepotica spremna za Kinu: Šibenčanka je nasljednica Anice, Branke i Fani

'Većinom su savjeti bili da budem ono što jesam, opuštena, da se ističem u masi i da sam vesela i pozitivna', rekla je Hrvatica koja nosi titulu najljepše.

Dvadesetčetvrta Miss Hrvatske razlikuje se od svih dosadašnjih. Ispred ljepote stavlja obrazovanje. Studentica je Pravnog fakulteta u Splitu, ali i iskusna poznavateljica arhitekture.

'Po zanimanju sam arhitektonski tehničar, radim u truci u jednom projektantskom uredu, već godinama se s tim bavim', rekla je Maja.

Maja je otkrila i svoj talent kojim će na svjetskom izboru pokušati skupiti dodatne bodove. 'Moram priznat da su prvi pjevački koraci bili davno, kad sam bila mala, sa Zvonom Boemom na pozornici, pivala sam Mare i Kate'. - kazala je Maja koju je Helena Bastić pripremala za talent show.
Majo, sretno ti u Kini!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook