Što je to Maji Doris napravila?

Maja oduševila i otkrila: "Napravila je najviše za mene onda kad mi je najviše trebalo!"

Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (FOTO: Instagram) +0 Maja Bajamić (Foto: Anamaria Batur) Galerija

Maja Bajamić oduševila je transformacijom u Doris Dragović. Iako nije osvojila prvo mjesto, njezina izvedba u showu "Tvoje lice zvuči poznato" ostat će upamćena.

Otkako je krenuo show "Tvoje lice zvuči poznato" Maja Bajamić privlači pozornost svojim talentom. U prvoj epizodi odnijela je pobjedu, a u trećoj epizodi showa, iako nije bila na prvom mjestu, privukla je pozornost svojom sjajnom imitacijom. Naime, Maja je dobila zadatak utjeloviti Doris Dragović, što joj je bila velika čast i zadovoljstvo. Vidjelo se da je uživala, a izvedba je bila maestralna. Dobila je velike pohvale, a par riječi o Doris i svojoj transformaciji rekla je i Maja na svom Facebooku.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Jedva čekanje" Minea najavila novu epizodu omiljenog showa, u ovakvoj haljini je dosad nismo vidjeli: "Baš po mom ukusu!"

"Večeras sam ljubav u crvenom... A kako bi drukčije najavila svoj nastup na TLZP-u, gdje ću likom i djelom utjeloviti jednu i jedinu Doris Dragović, koja je za mene ka' mater za svoje dite, napravila najviše onda kad mi je to najviše trebalo. Večerašnji nastup je zahvala za sve što mi je život dao. Zahvala Doris prvenstveno, zahvala mom Splitu, mom Varošu čijim sam plućima (pro)disala...", napisala je Maja i tako otkrila da joj je Doris značila i više nego što mislimo!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene