Maja Bajamić oduševila je transformacijom u Doris Dragović. Iako nije osvojila prvo mjesto, njezina izvedba u showu "Tvoje lice zvuči poznato" ostat će upamćena.

Galerija


Otkako je krenuo show "Tvoje lice zvuči poznato" Maja Bajamić privlači pozornost svojim talentom. U prvoj epizodi odnijela je pobjedu, a u trećoj epizodi showa, iako nije bila na prvom mjestu, privukla je pozornost svojom sjajnom imitacijom. Naime, Maja je dobila zadatak utjeloviti Doris Dragović, što joj je bila velika čast i zadovoljstvo. Vidjelo se da je uživala, a izvedba je bila maestralna. Dobila je velike pohvale, a par riječi o Doris i svojoj transformaciji rekla je i Maja na svom Facebooku.

Vezani članci Fil Tilen Prisjetio se nastupa kojim je sve nasmijao do suza, pamtite li kako je reagirala pjevačica koju je oponašao? Neda Parmać Mi smo možda vidjeli i čuli Doris Dragović, ali Neda se usporedila s nekim drugim: ''Sad sam ista ona!''

"Večeras sam ljubav u crvenom... A kako bi drukčije najavila svoj nastup na TLZP-u, gdje ću likom i djelom utjeloviti jednu i jedinu Doris Dragović, koja je za mene ka' mater za svoje dite, napravila najviše onda kad mi je to najviše trebalo. Večerašnji nastup je zahvala za sve što mi je život dao. Zahvala Doris prvenstveno, zahvala mom Splitu, mom Varošu čijim sam plućima (pro)disala...", napisala je Maja i tako otkrila da joj je Doris značila i više nego što mislimo!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.