Lijepa Slavonka Magdalena Brkić ostvarila je sjajan rezultat na svjetskom izboru za Miss Turizma koji se održao u dalekoj Maleziji.

Galerija


Hrvatica je opet u samom vrhu najljepših žena na svijetu! Zgodna Slavonka Magdalena Brkić na svjetskom izboru za Miss Turizma ušla je među 15 najljepših žena iz cijelog svijeta. Izbor se održao u Maleziji, a Magdalena je svojom ljepotom ostvarila rezultat koji je i priželjkivala. Pobjeda joj je na kraju izmakla za dlaku, no Magdalena je i više nego zadovoljna 6. mjestom koje je osvojila.

Vezani članci Miss turizma svijeta 2018. (Foto: Anamaria Batur) Prelijepoj Kolumbijki jako su se svidjeli domaći dečki: ''Jedva čekam da ovdje budem duže'' Slika nije dostupna NOVOPEČENA MISS 'Neka udvarača, spremna sam na sve!'

"Moja očekivanja za Maleziju su da samo u najboljem svjetlu prezentiram Hrvatsku", izjavila je Miss Turizma Hrvatske neposredno prije odlaska na svjetski izbor. Inače, ova ljepotica rodom je iz slavonskog sela Nuštra, a trenutno živi u Vinkovcima. Osim titule Miss Turizma Hrvatske, iza sebe ima i titulu Miss Slavonije.

Magdalena Brkić na svjetskom izboru za Miss Turizma (FOTO: Facebook)
Magdalena Brkić (FOTO: Instagram)

Pobjedu na ovogodišnjem izboru odnijela je Miss Kolumbije, prvom pratiljom proglašena je Miss Perua, drugom Miss Srbije dok su se još u Top5 plasirale missice Malezije i Mongolije. Između pedeset i jedne natjecateljice iz cijelog svijeta Magdalenino šesto mjesto uistinu je sjajan rezultat.

Uspjeh Hrvatice na izboru svakako je izvrsna turistička promocija za našu turističku zemlju, a kako je naša Miss promovirala ljepote Vinkovaca Hrvatske pogledajte u video prilogu  koji je osvojio visoko 3.mjesto kao najbolji turistički video. Promotivni video prikazuje ljepote naše zemlje kroz spot violončelistice Ane Rucner.