Kćerka poznate srpske pjevačice zimuje na istoj lokaciji na kojoj je trenutno i Rocco. On vrijeme provodi s majkom i obitelji.


Srpska pjevačica Katarina Ostojić Kaya s prijateljicama i kćerkom Nikolinom Dragojlović zimuje u jednom od najluksuznijih odmarališta na svijetu, švicarskom Verbieru. Tamo je, u isto vrijeme,na odmoru i Madonnin sin Rocco, kojem se navodno jako sviđa lijepa Nikolina, kćerka poznate Ostojić.

Vezani članci Nick Kamen Zvijezda legendarne reklame za traperice i Madonnin štićenik preminuo u 60. godini Madonna i Ahlamalik Williams Nakon brojnih poznatih frajera zaljubila se u 35 godina mlađeg plesača, skrivaju se, ali neki detalji veze su procurili u javnost

Za srpski Telegraf upućeni izvor ispričao je da su Nikolina i Rocco sjedili u istom restoranu, a on je cijelo vrijeme gledao u nju. Nakon toga, Nikolina je krenula u WC, a Rocco ju je pritom zaustavio u želji da se upoznaju. Nikolina ga je pozdravila, pružila mu ruku i brzo se vratila za svoj stol.

Cijelu priču potvrdila je i sama Kaja. "Madonna je ovdje na obiteljskom odmoru, baš kao i mi. Sreli smo njezinog sina u restoranu i mogu reći da se dečko fino ponaša i da je lijepo odgojen", rekla je srpska pjevačica.

 

My whole world

A photo posted by Nikolina Dragojlović (@nikolinadragojlovic) on