Perspektivne dame

VELIKA ČAST Domaće djevojke nastupit će na Europskom rukomentnom prvenstvu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Napustile su Hrvatsku kako bi izgradile glazbenu karijeru, a trud im se očito isplatio! Luminize će nastupiti na EHF Final 4-u u Kolnu!

Otkako su napustile rodnu Hrvatsku i odlučile karijeru graditi u Nizozemskoj, karijera im strelovito ide prema naprijed. Djevojke koje su okupljene pod nazivom 'Luminize' podrijetlom su iz Crikvenice, a trenutno žive i rade u Nizozemskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretne djevojke POGLEDAJTE KAKO VRIŠTE Legendarna Nena odabrala 4 Hrvatice!

Cure su dobile veliku priliku pa će tako nastupati na Opening Partyju u Njemačkoj, na EHF Final 4-u u Kolnu. Radi se o najvećem europskom rukomentnom natjecanju pa ne čudi što su djevojke potpuno oduševljene prilikom koja im se pružila. 'Svi će rukometaši i obožavatelji rukometa imat priliku biti 'luminizirani' 27. svibnja', kažu nam perspektivne glazbenice.

U nedavnom intervjuu djevojke su nam otkrile kako su se odlučile karijeru graditi u Nizozemskoj. 'Prijatelj Nizozemac čuo je što radimo, svidio mu se naš rad pa nas je doveo u Nizozemsku, upoznao nas sa ljudima i uskoro smo potpisale ugovor sa izdavačkom kućom. Sve cure smo iz Crikvenice, a našim roditeljima nije bilo svejedno kad smo odlazile. Ipak, svi su nam velika podrška', rekle su nam tada cure. Da se sve isplati, dokazuju i ove - najnovije vijesti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene